Το IRIScan είναι ποντίκι και σκάνερ σε ένα

08:34 14/3/2013 - Πηγή: TechFan

Η σάρωση γίνεται τώρα εύκολα χάρη στο all-in-one ποντίκι σαρωτή με OCR (Optical Character Recognition) τεχνολογία από την IRIS. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί σάρωσης και περάστε το ποντίκι IRIScan από οποιαδήποτε κατεύθυνση πάνω σε έγγραφα. Κείμενα και εικόνες θα εμφανίζονται αμέσως στην οθόνη του υπολογιστή.

Η συσκευή USB 2.0 σε συνδυασμό με το λογισμικό, θα σαρώνει τις εικόνες σε πραγματικό χρόνο και να αξιολογηθούν. Η μηχανή OCR αναγνωρίζει το κείμενο και το μετατρέπει σε επεξεργάσιμο

έγγραφο του Microsoft Office και σε άλλων επεξεργαστών κειμένου. Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να κάνουνε drag and drop το κείμενο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου.

Το IRIScan Mouse παρέχει 300 dpi ανάλυση σάρωσης για βέλτιστη ποιότητα σάρωσης. Μπορεί να ανιχνεύσει οπιαδήποτε έγγραφα μεγέθους έως A3. Ότι σαρώνει μπορεί άμεσα να το ανεβάσει στο Evernote, Facebook, Twitter και Flickr με ένα μόνο κλικ με το παρεχόμενο λογισμικό. Επίσης, έρχεται με δωρεάν 3 μηνών συνδρομή στο Premium Evernote και με το ελεύθερο λογισμικό IRISCompressor. Το IRISCompressor μετατρέπει οποιαδήποτε εικόνα σε μια τυπική, με αναζήτηση PDF αρχείων έως και πέντε φορές μικρότερη.

Το IRIScan ποντίκι πωλείται τώρα για 89 δολάρια και μπορεί να αποσταλεί οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο. Επίσης, έρχεται με 30 ημερών εγγύηση ικανοποίησης.

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα