Τουλάχιστον στον Παναθηναϊκό «πέφτουν» σαν άνδρες!

Όσο ο ΠΑΟΚ έπαιζε για… την ιστορία του και έχανε με κάτω τα χέρια σε μία ώρα από τη Νίκη Αιγινίου, ο Παναθηναϊκός πάλευε, αλλά δεν κατάφερνε να πάρει ούτε σετ από τον ανώτερο Παμβοχαϊκό…

Τα πράγματα δείχνουν εξαιρετικά σκούρα για το Τριφύλλι που χρειάζεται επειγόντως νίκες, τουλάχιστον στα εντός έδρας ματς, με Κηφισιά και Νίκη.

Ο Παναθηναϊκός
έχασε εύκολα το πρώτο σετ, πάλεψε όμως στα επόμενα δύο, χωρίς δυστυχώς αυτό να είναι αρκετό για να τα κερδίσει. Οι «πράσινοι» έχοντας ως όπλο το μπλοκ έδειχναν να ελέγχουν τα δύο τελευταία σετ, όμως ο Παμβοχαϊκός έβρισκε λύσεις με το πολύ καλό του σερβίς και τα κατέκτησε.

Πέρα πάντως, από τις «περίεργες» ήττες του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός είχε να αντιμετωπίσει και μία εχθρική, στα κρίσιμα διαστήματα του αγώνα, διαιτησία.

Οι παίκτες πλέον του Παναθηναϊκού, με τον Γιώργο Μποκοδήμο στον πάγκο, καλούνται να υπερβούν των δυνάμεών τους και να σώσουν έστω και τελευταία στιγμή την παρτίδα.

Το ερχόμενο ματς με την Κηφισιά στην Κυψέλη είναι αγώνας ζωής ή θανάτου και θεωρείται δεδομένο πως το κλειστό θα γεμίσει ασφυκτικά με φιλάθλους που θα σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη.

Τα σετ: 25-18, 27-25, 25-23
Keywords
Τυχαία Θέματα