Το τελευταίο τεστ πριν τα πλέι οφ

O Παναθηναϊκός δίνει τον τελευταίο αγώνα για τη κανονική διάρκεια της περιόδου 2012-2013 στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ (19:00/ΕΤ3), με τον Λάσμε στην αποστολή. Εν αναμονή του Γκουίν...
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα, 18/5 στις 19:00 την κανονική
περίοδο της Α1, θέλοντας τη νίκη μέσα στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ. Ενόψει των πλέι οφ, το Τριφύλλι επιθυμεί να επιδείξει σοβαρότητα και πάθος, για να δει την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μάρκους Μπανκς, που δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού βρίσκεται ούτως ή άλλως με το ένα πόδι εκτός ομάδος. Τα ευχάριστα έρχονται από την πλευρά του Στεφάν Λάσμε, ο οποίος φαίνεται πως αφήνει πίσω του το πρόβλημα μυκητίασης που παρουσίασε στο πόδι και ταξίδεψε κανονικά στην συμπρωτεύουσα.

Η ευρεία μάζα των οπαδών του Τριφυλλιού θα έχει τη δυνατότητα να δει για πρώτη φορά τον Ραμέλ Κάρι αγωνιζόμενο, με τον αμερικανό γκαρντ να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του στην Πάτρα επί του τοπικού Απόλλωνα.

Όσον αφορά στον Ρίτσαρντ Τόμας Γκουίν, αυτός αναμένεται να δώσει τον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Φέρο Ζαπορίζιε. Η ομάδα του προηγείται με 3-0 επί της Χαλίτσινα στη μάχη για την τρίτη θέση και θέλει μόλις μία νίκη για να την κατακτήσει. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, την Κυριακή ο Γκουίν θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι, διαφορετικά θα πρέπει ο αμερικανός φόργουορντ να έρθει σε συμφωνία με την ουκρανική ομάδα για να μπορέσει να ενσωματωθεί στο Τριφύλλι μέχρι τη Δευτέρα που λήγει η προθεσμία για δήλωση νέων παιχτών στο ρόστερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα