Πλησιάζει ο Μπεργκ

Mειώθηκε στις 100.000 ευρώ η διαφορά που χωρίζει τον Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό και η συμφωνία φαίνεται ότι βρίσκεται αρκετά κοντά πλέον.
Ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί τον εκλεκτό του Γιάννη Αναστασίου για την γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε συχνές επαφές με την πλευρά του παίχτη για να βρεθεί η χρυσή τομή και να έρθει
στο Τριφύλλι.

Η μεγαλύτερη δυσκολία εξαρχής για να επέλθει συμφωνία ήταν το οικονομικό, αλλά σιγά-σιγά η διαφορά μειώνεται σημαντικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, στον Παναθηναϊκό υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτησή του, καθώς η διαφορά έχει μειωθεί στις 100.000 ευρώ, ποσό που δεν θεωρείται ικανό να «χαλάσει» τη μεταγραφή. Η πλευρά του σουηδού επιθετικού συμφώνησε στο μεγαλύτερο μέρος των προτεινόμενων μπόνους κι έτσι ο Μπεργκ πλησιάζει όλο και περισσότερο στους «πράσινους».

0ι άνθρωποι του Τριφυλλιού, εντός των προσεχών ημερών, θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του παίκτη, καταθέτοντας νέα αντιπρόταση πιο κοντά στις απαιτήσεις των 26χρονου στράικερ, με στόχο να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι».
Keywords
Τυχαία Θέματα