Ραντεβού για «Λούτσο» και ανανέωση των επαφών

Μείωση αποδοχών ζητάει ο Παναθηναϊκός στον Φιγκερόα. Δεν θα... ταιριάζει το στιλ του στην ομάδα, φέρεται πως είπαν στον μάνατζερ του παίκτη!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνομίλησαν με το μάνατζερ του Λουτσιάνο Φιγκερόα και του εξήγησαν πως επειδή το μπάτζετ την ερχόμενη σεζόν θα είναι πολύ μικρό, οι αποδοχές του παίκτη –αν παραμείνει στην ομάδα- θα χρειαστεί να προσαρμοστούν
στα δεδομένα της ομάδας.

Με λίγα λόγια, μπορεί να συμφώνησαν οι «πράσινοι» πάνω σε ένα συγκεκριμένο ποσό με τον παίκτη πριν από λίγους μήνες (όσο δηλαδή τα οικονομικά δεδομένα ήταν γνωστά και όσο ο αντιπρόεδρος κ. Παναγόπουλος είχε ήδη προβλέψει την μη έξοδο στην Ευρώπη), όμως πλέον του ζητούν να πέσει από το ποσό αυτό.

Ακόμα ανέφεραν στον παίκτη –πάντα βάσει όσων έχουν διαρρεύσει στον Τύπο- πως ο τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού δεν θα του ταιριάζει! Σημείωσαν, ωστόσο, πως πιστεύουν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, λόγω ποιότητας, και πως γι’ αυτό τον λόγο επιθυμία τους είναι να τον κρατήσουν.

(Ευτυχώς, έγκριτοι δημοσιογράφοι δεν έχουν -ακόμα- γράψει για τον «Λούτσο» πως δεν μπορεί να παίξει με πλάτη στο τέρμα και πως χρειάζεται να κάνει εντατικά μαθήματα βλέποντας DVD του Ζήση Βρύζα)

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει άλλη μία συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και θα ξεκαθαρίσει αν ο επιθετικός θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ή αν θα αποτελέσει άλλον έναν από τους παίκτες που φωνάζει ρυθμικά το όνομά τους η εξέδρα και ως… επιβράβευση, αποχωρούν.
Keywords
Τυχαία Θέματα