Τα νεότερα του Ερασιτέχνη

Σημειώνονται οι τελευταίες ειδήσεις στα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

ΑΕΚ και Ο.Σ.Φ.Π. ερίζουν για τα μάτια της Μανωλίνας Κωνσταντίνου σύμφωνα με το volleynews.gr. H κύπρια ακραία που είχε πολύ καλή απόδοση στο πρωτάθλημα της περιόδου 2011-12 πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει δεχθεί προτάσεις και καθώς στο Τριφύλλι τα πράγματα έχουν πάει αρκετά πίσω, τις επόμενες ημέρες
θα αποφασίσει ποια θα είναι η κίνηση που θα κάνει. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε υποσχεθεί οικονομική αρωγή της τάξεως των 120.000 ευρώ για το δοξασμένο αυτό τμήμα, αλλά τα χρήματα ακόμα δεν έχουν μπει.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Χριστινάκη του Παναθηναϊκού για να λάβει μέρος στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας κορασίδων, ενόψει των υποχρεώσεών της για το Ευρωμπάσκετ της Ουγγαρίας που θα λάβει χώρα μεταξύ 12-22 Ιουλίου 2012. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την ομάδα του Ευριπίδη Μελετιάδη θα γίνει στην περιοχή των Διαβατών.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ:
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών θα επιχειρήσουν να διακριθούν οι ποδηλάτες του Τριφυλλιού χρονικό διάστημα μεταξύ 22-24 Ιουλίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα. Πιο συγκεκριμένα, το σύλλογο στην κατηγορία Γυναικών θα εκπροσωπήσει η Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου, η οποία θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση στη σειρά εκκίνησης για τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και στη 15η θέση για τον αγώνα αντοχής. Στους Άνδρες, ο Έξαρχος Δανιήλ και ο Κωστής Ξηρογιάννης θα τρέξουν στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης, ενώ στην αντοχή θα μετρήσει τις δυνάμεις του ο Έξαρχος Δανιήλ σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί κάτω από κάτω από δύσκολες συνθήκες εξαιτίας της ζέστης και ο οποίος λόγω της έλλειψης μεγάλων ανηφορών θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, καθώς δεν δίνει αβαντάζ στα φαβορί.

ΣΤΙΒΟΣ:

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων που πραγματοποιείται στις Σέρρες είναι ο επόμενος σταθμός των μικρών αθλητών και αθλητριών του Τριφυλλιου. Οι μικροί μας αθλητές θα προσπαθήσουν να δώσουν όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται στον σύλλογο και φυσικά να διακριθούν και ατομικά και οι ίδιοι.

Πιο αναλυτικά οι αθλητές και αθλήτριες που δηλώθηκαν από το σύλλογο για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα είναι:
ΠΑΙΔΕΣ

Ζωάκος Λυκούργος 110 εμπόδια /4x100

Γκούτης Κων/νος επί κοντώ/4x100

Ρίζος Αχιλλέας 4x100

Κοσμίδης Μάριος 4x100

Θανασούλας Παναγιώτης 100μ/4x100
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Σκορδάλη Νικολλέτα επί κοντώ

Τζώρτζη Ζαχαρούλα 800μ/1500μ
ΠΟΛΟ:
Σε εξέλιξη από Τετάρτη (20/6) έως και την Κυριακή (24/6) βρίσκεται η Α’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (γενν. 2000), στους 4 από τους 6 Ομίλους της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στον Β΄ όμιλο Αττικής μαζί με τις ομάδες των Νηρέα Χαλανδρίου, ΝΟ Χίου, Νηρέας Γέρακα, ΝΟ Χανίων και ΝΟ Ρεθύμνου. Οι αγώνες διεξάγονται στα κολυμβητήρια Γέρακα και Χαλανδρίου και προκρίνονται στην επόμενη φάση οι 3 πρώ
Keywords
Τυχαία Θέματα