Ποιος είναι ο Μαουρίλιο Μαρκάτσι

Το «πράσινο» πετυχημένο παρελθόν του Μαουρίλιο Μαρκάτσι που θα εγχειρίσει σήμερα (21/6) τον Σεμπάστιαν Λέτο...
Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει σήμερα (Πέμπτη 21/6) ο Σεμπάστιαν Λέτο. Εκεί τον περιμένει ο «καλλιτέχνης με το νυστέρι». Έτσι φωνάζουν τον Μαουρίλιο Μαρκάτσι στην Μπολόνια.

Ο γιατρός που θα κάνει την επέμβαση στο γόνατο του «Σέμπα» είναι από τους τοπ στον κόσμο και όλος ο χώρος της ιατρικής του «βγάζει το καπέλο». Οι περισσότερες εγχειρήσεις του είναι πετυχημένες, με τα ποσοστά αποτυχίας να κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά νούμερα.


Έχει απασχολήσει, μάλιστα, αρκετές φορές περιοδικά ιατρικής για πρωτοποριακές μεθόδους του που έχουν φέρει επανάσταση στον χώρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εγχείρηση ρίξης χιαστών, χωρίς τη χρησιμοποίηση ούτε ενός πρόσθετου υλικού μέσα στο πόδι του ασθενή!

Ο δρ. Μαρκάτσι έχει «πράσινο» παρελθόν, καθώς τον έχουν επισκεφτεί άλλοι δύο παίχτες του Παναθηναϊκού.

Από το νοσοκομείο στην Μπολόνια και από τα χέρια του ίδιου έχουν περάσει ο Ιεζεκιήλ Γκονζάλες και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο αγαπημένος «Έκι» της κερκίδας έπασχε από χονδροπάθεια και τον Φεβρουάριο του 2007 τον είχε εξετάσει ο Μαρκάτσι. Είχε βέβαια την ατυχία να μην γίνει εκεί η εγχείρησή του... Ο «Παπ» είχε κάνει επέμβαση στη νοσοκομείο της Ιταλίας και υπό την επίβλεψη του Ιταλού γιατρού είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της αποθεραπείας του στην Μπολόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα