Τα ανθρώπινα λάθη του Κουκουλάκη (vid)

Το GreenZone θυμάται τέσσερις κορυφαίες στιγμές του ρέφερι Κουκουλάκη που κλήθηκε να διευθύνει το ματς Παναθηναϊκός - Κέρκυρα...
Ο Κουκουλάκης δείχνει στον Ολυμπιακό... τον δρόμο προς τη νίκηΆνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Η αγαπημένη ατάκα – καραμέλα των media, που σε
κάθε ευκαιρία δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, και που δυσκολεύονται να ερμηνεύσουν το γεγονός πως τα «ανθρώπινα λάθη» σε μόνιμη βάση αδικούν τον Παναθηναϊκό και κατά κύριο λόγο ευνοούν τον Ολυμπιακό.

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης που θα σφυρίξει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα δεν είναι καινούργιο «φρούτο». Έχει δώσει για τα καλά τα διαπιστευτήριά του, με αποκορύφωμα την 5η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, όταν χάρισε δύο κόκκινες κάρτες (στους Φούλοπ και Μπαρτολίνι) και ένα πέναλτι στον Αστέρα Τρίπολης στο ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Συμπτωματικά, όταν ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ιανουάριο του 2011, με διαιτητή τον Κουκουλάκη, οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί και… μαντέψτε ποιος ήταν ο ευνοημένος! Υποψήφιο για Όσκαρ το πέναλτι στη βουτιά του Φουστέρ (δείτε το βίντεο παρακάτω).

Πέρυσι, ο ίδιος διαιτητής λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα το εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, καθώς έκλεισε τα... μάτια σε ένα πεντακάθαρο πέναλτι που έγινε στον Σεμπάστιαν Λέτο.

Δύο μήνες αργότερα έδωσε τα... ρέστα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Από το ξεκίνημα του αγώνα αρνιόταν πεισματικά να σφυρίξει έστω και ένα φάουλ υπέρ των «πράσινων», με αποκορύφωμα το γκολ οφσάιντ που μέτρησε για τους «κιτρινόμαυρους» από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο...

Αυτός είναι ο 37χρονος διαιτητής απ’ το Ηράκλειο Κρήτης που θα σφυρίξει την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Δείτε την... κορυφαία στιγμή του και το πέναλτι που καταλογίζει στη βουτιά του Φουστέρ κι ενώ ο αμυντικός έχει ξεκάθαρα διώξει τη μπάλα:
Keywords
Τυχαία Θέματα