Όταν το πριμ χάλασε το κλίμα

Πώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού κατάφερε να χαλάσει το κλίμα των αποδυτηρίων, λίγες ημέρες μετά το 0-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης»…
Χαμόγελο απαγορεύεται… Η μεγάλη αλήθεια που ίσχυε την μαύρη τετραετία 2004-2008, όταν και κάθε απόπειρα για να χαμογελάσουν όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό δεν είχε διάρκεια και έπεφτε στο κενό μέσα σε λίγες ημέρες. Το GreenZone θυμάται τις ατάκες του Γιάσμινκο Βέλιτς και των «πράσινων» παικτών, σαν σήμερα στις 7 Μαρτίου 2007, όπως είχαν καταγραφεί από την εφημερίδα
«Αθλητική Ηχώ».

Ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει τον ΟΣΦΠ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου και είχε διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις προηγούμενες άσχημες εμφανίσεις. Αυτό όμως που, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα της εποχής, ενδιέφερε πάνω απ’ όλα την διοίκηση ήταν το τι θα γίνει με το πριμ της επιτυχίας.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιάσμινκο Βέλιτς, όπως ανέφερε η «Αθλητική Ηχώ», βρέθηκε στα αποδυτήρια και ενημέρωσε τους παίχτες: «Από τις 200.000 ευρώ του πριμ θα πάρετε 100.000. Το μισό ποσό θα κρατηθεί ως πρόστιμο για την ήττα στην Κέρκυρα. Τα εναπομείναντα 100.000 θα μπουν στους λογαριασμούς σας μόνο εάν νικήσετε Εργοτέλη και Ατρόμητο»!

Παγωμάρα στα αποδυτήρια. Βρέθηκε για άλλη μία φορά ο τρόπος να χαλάσουν οι ισορροπίες και να εκνευριστούν οι παίχτες…

«Τι σχέση έχει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με τα επόμενα δύο;», ρώτησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος».

Ο Γιάννης Γκούμας, τον οποίο τέσσερα χρόνια αργότερα θα ευχαριστούσε δημόσια ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην «αποχαιρετιστήρια» συνέντευξή του, επενέβη και είπε:

«Γιάσμικο δεν χρειάζεται να γίνει θέμα. Εμείς θα πάμε και θα νικήσουμε τα δύο παιχνίδια και θα πάρουμε το πριμ, αλλά θα πρέπει και εσείς να βάλετε και άλλο πριμ για τη συνέχεια. Εννοώ τα επόμενα παιχνίδια, μέχρι το τέλος, που είναι δύσκολα. Με Καλαμαριά και Λάρισα».

Οι παίκτες δεν πήραν ποτέ το πριμ της νίκης στον Πειραιά, αφού δεν κέρδισαν κανένα από τα επόμενα δύο παιχνίδια. Ηττήθηκαν (0-1) από τον Εργοτέλη και 1-2 από τον Ατρόμητο.
Keywords
Τυχαία Θέματα