Σφραγίζει το εισιτήριο για το Top-16

O Παναθηναϊκός φιλοξενεί σήμερα στις 21:00 την Ολίμπια Λιουμπλιάνας και με νίκη περνά και μαθηματικά στο Top-16 της Ευρωλίγκας. Εκτός αποστολής ξανά ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης...

O Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (28/11 – 21:00, Novasports 2) την Ολίμπια Λουμπλιάνας στο Ο.Α.Κ.Α. και πάει για τη νίκη που θα σημάνει
και πρόκριση στο Top-16 της Ευρωλίγκας.

Στο Τριφύλλι θέλουν να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση πρόκριση και παρά το ό,τι η ομάδα δε θα κατέβει πάλι πλήρης, είναι αποφασισμένοι να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα για να συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις μέχρι την άνοιξη. Οι «πράσινοι» είχαν περάσει εύκολα από τη Λιουμπλιάνα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα δείχνουν ότι μπορούν να επαναλάβουν την ίδια εμφάνιση και στο Ο.Α.Κ.Α..

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έχει τεθεί εκτός αποστολής, λόγω κάκωσης στο πέλμα, ενώ ο Γάιος Σκορδίλης, που σήμερα αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στην δωδεκάδα του Παναθηναϊκού, δεν είναι απολύτως έτοιμος. Αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει και η Ολίμπια, αφού θα απουσιάσει ο Ντίλαν Πέιτζ, ο οποίος φέτος στην Ευρωλίγκα μετράει 15 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Παρότι η Ολίμπια παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, στο Τριφύλλι γνωρίζουν πως με τη βοήθεια των οπαδών τους σήμερα σφραγίζουν το εισιτήριο για το Top-16 και δε θα αφήσουν τη ευκαιρία να πάει χαμένη.
Keywords
Τυχαία Θέματα