Δε φεύγει τώρα ο Κουίνσι

Παρά τη δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο Κουίνσι Οβούσου δεν πρόκειται να φύγει από τον Παναθηναϊκό, μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι...

Ο μάνατζερ του Κουίνσι Οβούσου διαβεβαίωσε πως ο παίχτης του θα μείνει στον Παναθηναϊκό, μέχρι του τουλάχιστον το καλοκαίρι, σημειώνοντας πως μόνο με μία εξωπραγματική πρόταση θα έφευγε.

Τις τελευταίες ημέρες φημολογείται πως ο γκανέζος εξτρέμ του
Τριφυλλιού βρίσκεται στις λίστες ομάδων του εξωτερικού, αλλά όπως διαβεβαιώνει ο εκπρόσωπός του, Λίαμ Κάλεντερ, ο πελάτης του δεν έχει καμία διάθεση στην παρούσα φάση να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ο μάνατζερ του Κουίνσι ανέφερε τα εξής:

«Δεν ξέρω εάν κάποιος άλλος μάνατζερ έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό, για να μεταφέρει πρόταση για τον Κουίνσι. Εάν έχει στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση από κλαμπ του εξωτερικού, εκτός από τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει βεβαίως να ενημερώσει κι εμάς. Αν και μπορώ να σας πω πως ο Κουίνσι δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την ομάδα τον Ιανουάριο. Θα πρέπει να έρθει άτι το εξωπραγματικό για να ανατραπεί αυτό. Πριν από το καλοκαίρι τουλάχιστον δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Η φιλοσοφία του παίκτη είναι να μείνει για καιρό στην Ελλάδα ώστε να γίνει καλύτερος. Γι' αυτό και υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο.

Κι εγώ πριν από λίγες εβδομάδες είχα μία κρούση από ιταλική ομάδα, όμως τους ξεκαθάρισα πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο παίκτης τον Ιανουάριο. Ο Κουίνσι τα έχει με τον εαυτό του γιατί κατανοεί πως δεν έχει βοηθήσει φέτος την ομάδα. Σ' αυτό έπαιξαν ρόλο ο τραυματισμοί του και το γεγονός ότι δεν έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία, όμως είναι εγωιστής και θέλει να αλλάξει την εικόνα αυτή σύντομα μέσα στο γήπεδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα