Κλήρωσε 550 εκ. δολάρια το λαχείο στις ΗΠΑ

09:57 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Αριζόνα και στο Μιζούρι βρίσκονται οι νικητές του τζακ ποτ του "Powerball" το οποίο χθες κλήρωσε 550 εκατομμύρια δολάρια.
Πρόκειται για το δεύτερο πιο κερδοφόρο ποσό που κληρώθηκε σε τζακ ποτ στην λίστα των λαχείων στην ιστορία των ΗΠΑ μετά το "Mega Millions" του Μαρτίου που κλήρωσε 656 εκατομμύρια δολάρια.
Το ποσό στο "Powerball" έφτασε τα 550 εκατομμύρια δολάρια καθώς από τις 6 Οκτωβρίου δεν υπάρχει νικητής ενώ υπήρξαν και μεγάλες πωλήσεις λαχείων σε πολλές πολιτείες.
Το τυχερό

παιχνίδι Powerball παίζεται σε 42 αμερικανικές πολιτείες, στην Ουάσιγκτον D.C. και στις Παρθένες Νήσους. Βέβαια, πολλοί ήταν εκείνοι που πέρασαν τα σύνορα πολιτειών ώστε να μπορέσουν να παίξουν με στόχο την αποκομιδή των «τρελών» κερδών. Το λαχείο αγοράστηκε, σύμφωνα με μελέτες, από ανθρώπους όλων των κοινωνικών τάξεων. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν αρκέστηκαν μόνο σε ένα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα μία γυναίκα από τo Ντένβερ, που ξόδεψε 450 δολάρια για να έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης, αναφέρουν οι New York Times.
Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, η πιθανότητα να κερδίσει κάποιος στο Powerball είναι μία στα 175 εκατομμύρια και υποστηρίζουν ότι πολύ πιθανότερα σενάρια είναι να λάβει το προεδρικό χρίσμα, να βγει ραντεβού με σούπερ μόντελ ή να γίνει σταρ του Χόλλιγουντ.
Πάντως, στην περίπτωση του συγκεκριμένου τυχερού παιχνιδιού, οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος χρήματα δεν είναι απογοητευτικές. Λέγεται ότι, επειδή ακριβώς οι τρόποι είναι πολλοί, ένας στους 32 μπορεί να έχει τέτοια ευκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα