Τέλος ο Χουντουμάδης!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προέβη σε λύση της συνεργασίας του με τον Σπύρο Χουντουμάδη, με τον Ανδρέα Γερονίκο να αναλαμβάνει τη θέση του. Κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει για την παραμονή στην κατηγορία...

Σε μία ορθολογική προέβη ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, στην προσπάθεια να σώσει τη χρονιά, λύνοντας τη συνεργασία με τον προπονητή της
γυναικείας ομάδας βόλλεϋ, Σπύρο Χουντουμάδη, ο οποίος βρισκόταν από πέρσι στο τιμόνι της ομάδος και σχεδίασε το ρόστερ με το υπάρχον μπάτζετ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Σπύρο Χουντουμάδη και του βοηθού του, Δήμου Φιλιππάτου. Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Παράλληλα, ανακοινώνει ότι νέος τεχνικός της ομάδας αναλαμβάνει, ο Ανδρέας Γερονίκος και βοηθός προπονητή, ο Δημήτρης Μαρκάκης.

Τέλος καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού Α.Ο να δώσει βροντερό παρόν το Σάββατο (1/12, 14:00) στο κλειστό της Κυψέλης στην αναμέτρηση του Τριφυλλιού κόντρα στο ΔΑΣΩ».
Keywords
Τυχαία Θέματα