Ψυχραιμία, σοβαρότητα, γνώση!

Το Greenzone βρέθηκε στις τελευταίες εν Ελλάδι προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Οι παίχτες όλοι ψύχραιμοι, δηλώνουν πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ, την ανωτερότητα της οποίας (στα σημεία) γνωρίζουν αλλά δεν τους φοβίζει.

Η σημαντικότερη είδηση δεν είναι άλλη από την κατάσταση που βρίσκεται ο Μάικ Μπατίστ. Ο σέντερ του Τριφυλλιού είναι έτοιμος τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά για το ματς με την ΤΣΣΚΑ
Μόσχας. Ο Αμερικανός έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και δηλώνει πως θα τα δώσει όλα για να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης η ομάδα του.

Μιλήσαμε με τον Κώστα Τσαρτσαρή. Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, ο Ζοτς ποντάρει πάνω του και ο ίδιος, αν και πιστεύει πως αν και η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί, ο Παναθηναϊκός μπορεί να την κοντράρει και να τη νικήσει.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πανέτοιμος και αυτός, μας είπε πως ο ημιτελικός είναι «πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά όλα γίνονται. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις».

Αυτό είναι το γενικότερο κλίμα που απορρέει τόσο από τις «παλιοσειρές», όσο και από τους νεώτερους που συνομιλήσαμε όπως ο Καϊμακόγλου, ο Λόγκαν, ο Σάτο. Όλοι παραδέχονται πως στα σημεία υπερτερεί η ΤΣΣΚΑ, όμως επικρατεί η ψυχραιμία, η σοβαρότητα και πάνω απ’ όλα η γνώση πως ο Παναθηναϊκός μπορεί και ξέρει πώς να κερδίσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα