Πρωταθλητές ΕΣΚΑ οι Παίδες του Παναθηναϊκού!

Τα κατάφεραν οι Παίδες του τμήματος μπάσκετ και κατέκτησαν το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ, κερδίζοντας το Περιστέρι με 51-41!Από το φωτογραφικό υλικό της επίσημης ιστοσελίδας του μπασκετικού Παναθηναϊκού
Πρωταθλητές ΕΣΚΑ ανακηρρύχθηκαν οι Παίδες του Παναθηναϊκού.
Οι «πιτσιρικάδες» με το Τριφύλλι στο στήθος νίκησαν για δεύτερη σερί φορά το Περιστέρι, αυτή τη φορά σε ματς εκτός έδρας.

Καλύτερος παίχτης του Παναθηναϊκού ήταν ο Σουλιώτης, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους, ενώ διακρίθηκε και ο Μιχαλούτσος με 15 πόντους. Τελικό σκορ 51-41 και τα πανηγύρια ξεκίνησαν! Στόχος τώρα της ομάδας είναι να παραμείνει στην πολύ καλή φόρμα που βρίσκεται και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, γιατί όχι μέχρι την κορυφή, στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα:10-11, 23-24, 29-36, 41-51

Περιστέρι (Σαβούρδος): Ξυπνητός Φ., Τζαμπουράνης 2, Κουτογιάννης 7, Σεραφόπουλος, Γκρούνας, Κάτζας 9, Ξυπνητός Χ. 3, Παπαγιάννης 6, Καρακούσης 6, Τσιτσιακός,Χαραλαμπόπουλος 4, Σκουλίδας 4.
Παναθηναϊκός (Γκούρας): Χαϊκάλης, Νικολόπουλος, Κακαργιάς 2, Κατρατζής, Φωτεινάκης 2, Μαγιτόμπε, Κωνσταντινίδης, Παπαγεωργόπουλος 4, Σουλιώτης 21 (3), Γερακίνης,Ταμπίζιβας 7, Μιχαλούτσος 15 (1)
Keywords
Τυχαία Θέματα