Τρομακτική Ρεάλ!

22:57 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-5

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο Ντε Ναβάρα

Party έκανε στο «Ρέινο Ντε Ναβάρα» η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» διέλυσε με 5-1 την Οσασούνσα και έτσι βρίσκεται και πάλι στο +9 απο την δεύτερη Μπαρτσελόνα (έχει ενα ματς λιγότερο).

Μονόλογος της «βασίλισσας» ήταν το πρώτο

μέρος. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 7' άνοιξε το σκορ, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την σέντρα απο τα αριστερά και ο Καρίμ Μπενζεμά με όμορφο πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Φερνάντεθ. Το γκολ του Γάλλου επιθετικού ... άνοιξε το ματς το οποίο είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις. Στο 36' ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους Μαδριλένους όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να στειλει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ. Τρία λεπτά αργότερα η Ρεάλ «χτύπησε» και πάλι, όταν ο Τσάμπι Αλόνσο πέρασε την πάσα στον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και εκείνος με όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη η Οσασούνα άλλαξε την εικόνα της και σχεδόν με την σέντρα, στο 47' συγκεκριμένα, μείωσε σε 3-1 με γκολ του Νίνο έπειτα απο ασίστ του Νεκουνάμ. Οι Βάσκοι πίεσαν απο εκεί και πέρα, είχαν δύο καλές ευκαιρίες , ωστόσο όλα τελείωσαν στο 68' όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπιασε ένα σουτ, η μπάλα άλλαξε λίγο πορεία αφού χτύπησε στον Λέκιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Φερνάντεθ. Το τελικό 5-1 για την «βασίλισσα» διαμόρφωσε ο Ιγκουαΐν στο 76' μετά απο προσπάθεια απο αριστερά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο 90' ο Λαμά είδε την δεύτερη κίτρινη και έτσι η Οσασούνα τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Ροβέρσιο (82' Εχαιντέ), Φλάνιο, Σέρχιο, Νταμιά, Πουνιάλ, Νεκουνάμ, Ραουλ Λοε. (45' Λέκιτς), Άλβαρο Τσεχούδο (66' Λαμά), Ραούλ Γκαρθία, Νίνο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Γκρανέρο, Οζίλ (81' Ντι Μαρία), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (84' Βαράν), Ιγκουαΐν (79' Κοεντράο).

Keywords
Τυχαία Θέματα