Aύριο η απάντηση

Άκαρπη και η σημερινή συνάντηση Ομπράντοβιτς - Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αγεφύρωτες φαντάζουν οι διαφορές...
Στη συνάντηση που διήρκησε κάτι λιγότερο από δύο ώρες, εκ μέρους της οικογένειας ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος επανέλαβε την πρόταση του για τριετές πλάνο, ωστόσο ο Ομπράντοβιτς έχει επιφυλάξεις σε πολλά ζητήματα και απλά δεσμεύτηκε να απαντήσει την Τρίτη. Όσο κι αν υπήρξε καλή θέληση δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε στον Ομπράντοβιτς πως θέλει να
προχωρήσει μαζί του την επόμενη τριετία, προσπάθησε να του εγγυηθεί κάποια πράγματα, ωστόσο, ο άρχοντας των τίτλων δεν έχει πεισθεί για θέμα οργάνωσης και λειτουργίας του τμήματος, χωρίς να γίνει σαφές εάν υφίσταται και διαφωνία στο μπάτζετ.

Ο Ζοτς εξέφρασε τα παράπονά του για τρόπο που λειτουργούσε η ομάδα την τελευταία διετία, θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός «έτρεχε με αυτόματο πιλότο», ενώ είναι αρκετά ενοχλημένος με τα «πίσω - μπρος της οικογένειας» στο διοικητικό, αλλά και τις καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν φέτος μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ίδιο θέμα, κάτι που αποπροσανατόλισε την ομάδα τη φετινή σαιζόν.

Όλοι οι οπαδοί του Τριφυλλιού εύχονται να αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι αύριο, ούτως ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη συμφωνία. Διαφορετικά, ο σπουδαιότερος προπονητής όλων των εποχών, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θα απαντήσει αρνητικά κι έτσι θα κλείσει ο κύκλος στον Παναθηναϊκό ύστερα από 13 χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα