Πήρε Βόγκελ ο Παναθηναϊκός

Έκλεισε ο αμερικανός κεντρικός/διαγώνιος Νικ Βόγκελ στον Παναθηναϊκό, που αναμένεται να έρθει το συντομότερο και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έτρεχε τις τελευταίες ημέρες προς αντικατάσταση του Κάρλος Μορέιρα, με τους εκλεκτούς του Στέλιου Καζάζη να είναι δύο Αμερικανοί, ο Κέβιν Μακ Νιφ και ο Νίκ Βόγκελ.

Ο Μακ Νιφ ήταν ο μεγάλος στόχος, αλλά ο παίχτης δεν ήθελε να ρίξει το κασέ του, αφού η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη. Έτσι, οι «πράσινοι», και δεδομένου
του επείγοντος, έκλεισαν τον δεύτερο στόχο τους, τον Νικ Βόγκελ. Ο 22χρονος και ύψους 2.08 παίκτης μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια κεντρικός και διαγώνιος, ενώ ήταν και μέλος της Εθνικής ομάδας στους Παναμερικανικούς αγώνες που διεξήχθησαν το 2011 στην Γουαδαλαχάρα και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα.

Όσον αφορά στον Μορέιρα, ο Βραζιλιάνος έλυσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, ενώ το Τριφύλλι θα τον βοηθήσει να κάνει στην Ελλάδα την επέμβαση στο πόδι του, καθώς ο παίχτης δεν προέβαλε εμπόδια στην ομάδα και η στάση του εκτιμήθηκε από το Τ.Α.Α.
Keywords
Τυχαία Θέματα