Εξαφάνισαν την επίθεση Μαρινάκη οι «πράσινες» εφημερίδες

Καμία αντίδραση για τις χυδαιολογίες του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις (φερόμενες ως) φίλα προσκείμενες προς τον Παναθηναϊκό εφημερίδες...
Το ζήσαμε και αυτό στον Παναθηναϊκό. Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αποκαλεί σκουπίδι τον πρόεδρο του Τριφυλλιού Γιάννη Αλαφούζο και δεν κουνιέται φύλλο από τον «Πράσινο» Τύπο.

Από ανθρώπους
του περιβάλλοντος των Πειραιωτών έχουμε να θυμόμαστε αμέτρητες προκλήσεις, από «πελάτες» μέχρι... «κότες». Όμως δημόσιοι χαρακτηρισμοί από πρόεδρο προς πρόεδρο με λεξιλόγιο… λιμανιού δεν είχαν επαναληφθεί στο παρελθόν.

Αυτό που με τίποτα δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε είναι η απόφαση της εφημερίδας «Πράσινη», που υποτίθεται πως προασπίζεται τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού, να αποσιωπήσει την είδηση. Η «πράσινη» εφημερίδα δεν αναφέρει ούτε καν σε ένα μονόστηλο το θέμα.

Την ίδια στάση τηρεί και η αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα Derby News, η οποία τουλάχιστον φιλοτιμήθηκε να αναφέρει την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να κινηθεί νομικά κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που επίσης «έκρυψε» η «Πράσινη».
Keywords
Τυχαία Θέματα