Ψίθυροι στον Ολυμπιακό για Μανωλά

10:33 9/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή έρχεται στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακό και υπό κανονικές συνθήκες ο Κώστας Μανωλάς θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά εναντίον της ΑΕΚ.
Ωστόσο, η παρουσία του νεαρού αμυντικού στην αποστολή των "ερυθρολεύκων" ακόμα είναι ανοιχτή, καθώς... διαμαρτύρεται για τραυματισμό.
Δημοσίευμα της εφημερίδας Goal την Παρασκευή

αναφέρει ότι στον Ολυμπιακό και κυρίως στις τάξεις των οπαδών του τονιζόταν από την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Μανωλάς δεν θα έπαιζε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ! Και μετά τον "τραυματισμό" του νεαρού αμυντικοί οι ψίθυροι αυτοί έγιναν πιο έντονοι. Χαρακτηριστικό είναι το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας:

"Από την προηγούµενη εβδοµάδα ψιθυριζόταν ότι ο Κώστας Μανωλάς δεν θα έπαιζε στο παιχνίδι µε την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ κι αυτό για να... προστατευθεί από τις αντιδράσεις των οπαδών της για τη µεταγραφή του στον Ολυµπιακό. Οι ψίθυροι έγιναν πιο έντονοι µετά τον τραυµατισµό του στο παιχνίδι µε τη Μονπελιέ. Μεγάλη µερίδα οπαδών των πρωταθλητών δεν θέλει να πιστέψει ότι ο βασικός κεντρικός αµυντικός της οµάδας τους δεν θα παίξει σε ένα ντέρµπι για να µην αποδοκιµαστεί.

Στον Ολυµπιακό δεν υπάρχουν πάντως περιθώρια για να... προστατεύσουν τον Μανωλά, εφόσον είναι ετοιµοπόλεµος, αφού τραυµατίας είναι και ο Πάµπλο Κοντρέρας."

Keywords
Τυχαία Θέματα