Φουλ επίθεση στο χορτάρι και στις κερκίδες

Με 2000 οπαδούς στις κερκίδες και ένα σούπερ επιθετικό σχήμα στον αγωνιστικό χώρο, ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό...
Στο γήπεδο του Πανθρακικού κατεβάζει ο Ζεσουάλδο Φερειρα ένα άκρως επιθετικό σχήμα με στόχο φυσικά τη νίκη. Στο πλάι των παικτών του Παναθηναϊκού θα βρεθούν 2000 οπαδοί έτοιμοι να κάνουν
την Κομοτηνή… Λεωφόρο.

Το δίδυμο που οι φίλαθλοι περίμεναν πώς και πώς να δουν στις πτέρυγες της επίθεσης, Σισοκό και Κουίνσι, θα αναλάβει τα πλάγια των έμπροσθεν. Ο Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιστεί πίσω από τον φορ, αλλά και ως κρυφός επιθετικός, ενώ ο Φορναρόλι θα είναι η αιχμή του δόρατος.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Βιτόλο με έναν εκ των Μαρίνο και Ζέκα. Στα πλάγια της άμυνας οι Σεϊταρίδης και Σπυρόπουλος, ενώ για κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Φερέιρα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Βύντρα ως παρτενέρ του Πίντο.

Δίπλα στους παίκτες του Παναθηναϊκού στέκεται και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ και εμπνευστής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Κομοτηνή για να ενθαρρύνει τους παίκτες του Τριφυλλιού και για να παρακολουθήσει το ματς.
Keywords
Τυχαία Θέματα