Με... μαύρο δάκρυ για το «κελεπούρι»

Μυθική αποθέωση του Λουκά Βύντρα (του ποδοσφαιριστή που από τη στιγμή που πήγε στη Λεβάντε, η ισπανική ομάδα πήρε την κάτω βόλτα) από το Goal...
Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να αποχώρησαν όλοι αστέρες του πρόσφατου παρελθόντος, όμως οι (δήθεν) αντικειμενικοί... νοσταλγούν το «κελεπούρι» Λουκά ΒύντραΗ εφημερίδα “Goal”, με αφορμή ρεπορτάζ της “Marca” για το Λουκά Βύντρα, δημοσίευσε ένα άρθρο-μνημείο, ένα κείμενο που αποθεώνει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό παράδοξο που έβγαλε η χώρα τα τελευταία χρόνια. Τον ποδοσφαιριστή που αμειβόταν με μισθούς βασιλιά,
παρά το γεγονός πως ήταν ένας μέτριος με έφεση στις «γκάφες» αμυντικός σε μία υπό χρεοκοπία ομάδα.

Από το “Goal” μαθαίνουμε πως οι Ισπανοί δε θέλουν να χάσουν το «κελεπούρι» που ονομάζεται Λουκάς Βύντρα και που «αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως δεξί και αριστερό μπακ, στόπερ και αμυντικό χαφ».

Και συμπληρώνει με το «επικό»:

«Αυτά να τα βλέπουν μερικοί που δεν τον ήθελαν στην Παιανία».

(Λες και έγινε ποτέ ή πρόκειται να γίνει στο μέλλον αισθητή η απουσία του)

Τι ΔΕΝ γράφουν...

Ας αφήσουμε στην άκρη τα χιλιοειπωμένα, δηλαδή τους εξωφρενικούς μισθούς που έπαιρνε στην Ελλάδα, τις… περίεργες γκάφες του σε συγκεκριμένα παιχνίδια, το ότι είναι ο μόνος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που ευχαρίστησε δημόσια ο Γιάννης Βαρδινογιάννης το 2011.

- Οι δήθεν αντικειμενικοί ΔΕΝ γράφουν πως από τη μέρα που πήγε στη Λεβάντε ο Βύντρα, η ισπανική ομάδα δε λέει να σταυρώσει νίκη!

Για την ακρίβεια, σε 13 παιχνίδια (αγωνίστηκε βασικός στα 12 εξ αυτών) η Λεβάντε κέρδισε... το ένα!
Για να καταλάβετε τη διαφορά, πριν φορέσει τη φανέλα της Λεβάντε ο Βύντρα, η ομάδα είχε 10 νίκες σε 21 παιχνίδια.

Είναι αυτή η αύρα του νικητή που κουβαλάει…

- Αυτό που δεν γράφουν είναι το ότι μπορεί να μην πήγε τελικά στον Ολυμπιακό (εξαιτίας του διαδικτυακού ξεσηκωμού των φιλάθλων της πειραϊκής ομάδας), όμως αυτός που φημολογείται πως μεσολάβησε για να μεταγραφεί στη Λεβάντε -όπως ακούγεται στον χώρο των μάνατζερ- δεν είναι άλλος από τον Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς!

- Αυτό που δεν γράφουν είναι πως ο μισθός που συμφώνησε για να αγωνιστεί στη Λεβάντε, φημολογείται πως είναι εξωφρενικά μικρότερος από αυτόν με τον οποίο αμειβόταν στον Παναθηναϊκό!
Keywords
Τυχαία Θέματα