Κλείνει δύο «Οράνιε»

O Γιάννης Αναστασίου θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, με τις πληροφορίες να θέλουν τους Ρόντνεϊ Σνάιντερ και Ντάνι Βέρμπεεκ πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.
Ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού, Γιάννης Αναστασίου, είχε αποκαλύψει κατά την παρουσίασή του από την ΠΑΕ, πως η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να «κλείσει» δυο ποδοσφαιριστές, έναν κεντρικό μέσο και έναν αριστερό ακραίο επιθετικό. Μάλιστα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ονόματα από την επόμενη εβδομάδα», και πως ο ίδιος μιλάει προσωπικά με τους ποδοσφαιριστές για να τους αναλύσει το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα
με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ολλανδία για να κλείσει τις μεταγραφές των 22χρονου Ρόντνεϊ Σνάιντερ, αδερφoύ του Γουέσλι Σνάιντερ, ο οποίος είναι κεντρικός μέσος και αγωνίζεται στην Βάαλβαϊκ, και Ντάνι Βέρμπεεκ, του 23χρονου αριστερού εξτρέμ της Μπρέντα.

O Ρόντνεϊ Σνάιντερ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ουτρέχτης, πριν ενταχθεί σε αυτά του Άγιαξ το 1999. Είναι 13 φορές διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες των Ολλανδών. Από το 2011, σε ηλικία 20 ετών, δόθηκε δανεικός στην Ουτρέχτη με την οποία την περσινή σαιζόν είχε 23 συμμετοχές και 3 γκολ. Το καλοκαίρι του 2012 ήρθε η μεταγραφή στην Βάαλβαϊκ, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και φέτος έχει σκοράρει 2 φορές σε 16 εμφανίσεις.

Οι «πράσινοι» φέρονται να τα έχουν βρει με τον παίκτη κι απομένει μόνο η έγκριση της ομάδας του, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Όσον αφορά στον Ντάνι Βέρμπεεκ, η καριέρα του ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ντεν Μπος, ομάδα στην οποία έκανε και τα πρώτα επαγγελματικά βήματα το 2009. Στην τριετία που έμεινε εκεί, είχε 88 συμμετοχές και 19 γκολ, προκαλώντας το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης. Στους Βέλγους, όμως, δεν βρήκε χώρο στο ρόστερ με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στη Μπρέντα, με την οποία φέτος έχει 12 συμμετοχές και 2 τέρματα στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τα έχει βρει με τη βελγική ομάδα για την απόκτηση του 23χρονου αριστερού εξτρέμ. Ωστόσο, συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ακόμα δεν υπάρχει και ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να κάνει τις τελικές επαφές στο ταξίδι του στην Ολλανδία, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα