Στο Σαμαρά για την «παράγκα»

Σε ένα πρόσωπο που αποδεδειγμένα ενδιαφέρεται για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον Αντώνη Σαμαρά, σκέφτεται να απευθυνθεί ο Γιάννης Αλαφούζος. Στη φωτογραφία, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι της ντροπής το 2011. Αριστερά, παρέα με τον ιδιοκτήτη του ΟΣΦΠ...

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να απευθυνθεί στον πρωθυπουργό
της χώρας Αντώνη Σαμαρά με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαφθορά που επικρατεί σε αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πράσινη».

Τώρα κατά πόσο ο κ. Σαμαράς είναι ένα πρόσωπο που προτίθεται να εναντιωθεί στο «παρασκήνιο» δεν το γνωρίζουμε. Η πρόσφατη ιστορία «δείχνει» προς... το αντίθετο.

Ακόμα, οι «πράσινοι» φημολογείται πως ετοιμάζουν και ένα βίντεο με τις διαιτητικές «σφαγές» που διαμόρφωσαν αποτελέσματα τη φετινή περίοδο σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ρευστό για την αδειοδότηση

Παράλληλα, σύμφωνα με τη "SportDay", ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος φέρεται πως έβαλε στα ταμεία της ΠΑΕ 2 εκατ. ευρώ για να πληρωθούν φόροι και να μην υπάρξουν απρόοπτα ενόψει της αδειοδότησης. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση πάνω σε αυτό, όπως άλλωστε συμβαίνει και στα περισσότερα θέματα που αφορούν τα οικονομικά της ΠΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα