50-50 o Φιγκερόα

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Λουτσιάνο Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό, παρά την εκπεφρασμένη επιθυμία του παίχτη να ανανεώσει με το Τριφύλλι...
Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα σε κάθε ευκαιρία δηλώνει την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ευχαριστώντας μάλιστα την ομάδα για την ευκαιρία να ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο, ενώ και ο κόσμος του Τριφυλλιού έχει βρει μία σημαντική αναφορά στο όνομά του.

Ο αργεντινός matador, σημείωσε ορισμένα τέρματα εξαιρετικής ομορφιάς, όπως ήταν αυτό με την Ξάνθη για τον αγώνα
μπαράζ, ή το γκολ που πέτυχε στο Καραϊσκάκη εναντίον του Ολυμπιακού, δείχνοντας την εξαιρετική του ποιότητα.

Στο τέλος της εβδομάδος άνθρωποι της ομάδας θα συναντηθούν με τον πατέρα του Αργεντινού και μάνατζέρ του, για να δουν αν υπάρχουν σημεία σύγκλισης. Οι «πράσινοι» θα προτείνουν ένα συμβόλαιο με αποδοχές της τάξεως των 150.000 ευρώ, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα γίνει ξεκάθαρο στον Φιγερόα πως βασικός επιθετικός της ομάδας θα είναι αυτός που θα έρθει ως μεταγραφή, με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει τον Μάρκους Μπεργκ.

Είναι πιθανόν να μπουν και κάποια μπόνους συμμετοχής για τον παίχτη, ενώ δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να ζητήσει από την πλευρά του Φιγερόα να μπουν στο συμβόλαιο κάποιοι όροι που θα καλύπτουν την ομάδα σε περίπτωση τραυματισμού του Αργεντινού.
Keywords
Τυχαία Θέματα