Με Χίμκι για να μπει σε τροχιά πρόκρισης

Mε τη ρωσική Χίμκι αγωνίζεται σήμερα ο Παναθηναϊκός στο Ο.Α.Κ.Α., με τους «πράσινους» να αναζητούν τη νίκη που θα τους κρατήσει γερά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας...

Μετά από μία σειρά κακών εμφανίσεων, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα, 09/11, τη Χίμκι (21:00, Novasports
2) επιζητώντας την ανάκαμψη και τη νίκη, που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο αρνητικά αποτελέσματα με τη Φενέρμπαχτστε/Ούλκερ και τον Ίκαρο Καλλιθέας και θα προσπαθήσουν σήμερα να τα αφήσουν, καλούμενοι να αποδείξουν πως έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και τη δυνατότητα να προκριθούν στο Τοπ-16. Ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί με την Χίμκι (2 νίκες - 2 ήττες) και αν κερδίσει σήμερα, θα κλείσει τον πρώτο γύρο μπροστά από τους Ρώσους.

Η μέρα του αγώνα και η καλή ώρα κάνει τους ανθρώπους της ΚΑΕ να ευελπιστούν σε σημαντική προσέλευση και βοήθεια από τους οπαδούς του Τριφυλλιού.
Για το παιχνίδι μίλησε και ο Γιόνας Ματσιούλις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Η Χίμκι είναι μία καλή ομάδα, ισορροπημένη και γνωρίζω τον προπονητή της και τον τρόπο που σκέφτεται. Δουλεύουν σκληρά και ποτέ δεν τα παρατούν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Δεν έχει σημασία το που αγωνίζονται, εντός ή εκτός έδρας, πάντα δίνουν το μέγιστο. Πιστεύω ότι θα γίνει μία μεγάλη μάχη για τη νίκη. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό, αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας».
Keywords
Τυχαία Θέματα