Ισπανικές φήμες για Άγκρα

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Μπέτις, Σαλβαδόρ Άγκρα, που αγωνίστηκε δανεικός φέτος στη Σιένα.
Τον 22χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Μπέτις, Σαλβαδόρ Άγκρα, στέλνει στον Παναθηναϊκό η ισπανική ιστοσελίδα deportes.terra.es, σημειώνοντας πως το Τριφύλλι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε
αγωνίστηκε, επίσης ως δανεικός, στη Σιένα. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κινηθεί προς την πλευρά του παίκτη κι απομένει να τα βρει με τη Ρεάλ Μπέτις για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

«Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ενημερώσει τον Άγκρα πως θέλει να τον αποκτήσει για τη νέα σαιζόν, προκειμένου να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, ενώ παράλληλα στο ρεπορτάζ των Ισπανών γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της Βέρονα για τον βραχύσωμο εξτρέμ, που παρακολουθούσε τον παίκτη στο β' μισό του πρωταθλήματος που αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σιένα.

Ο Άγκρα αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, αλλά συχνά τον βλέπουμε τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όσο και πίσω από τον επιθετικό, ενώ το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας λήγει το καλοκαίρι του 2015, ενώ είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της Πορτογαλίας.

Ο Άγκρα ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Βαρζίμ, σε ηλικία 13 ετών, και τη σαιζόν 2010-11 έκανε ντεμπούτο στην επαγγελματική ομάδα του συλλόγου όπου πήρε αμέσως χρόνο συμμετοχής καθώς στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν είχε 29 συμμετοχές, σημειώνοντας 1 γκολ. Στη συνέχεια έπαιξε στην Ολιανένσε, ως τον Ιανουάριο του 2012, με τη Μπέτις να δαπανά 300.000 ευρώ για να αποκτήσει ΤΟ 60% των δικαιωμάτων του, παρότι τον άφησε στους Πορτογάλους ως το τέλος της περιόδου. Στην πρώτη του χρονιά στην Ισπανία είχε 1 γκολ και μία ασσίστ σε 10 εμφανίσεις, ενώ φέτος είχε 9 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει στη Σιένα.
Keywords
Τυχαία Θέματα