Κοντά στον Μπαϊράμι

Κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Σουηδού εξτρέμ της Μονακό Εμίρ Μπαϊράμι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με σουηδικά δημοσιεύματα...
Νέο όνομα προστίθεται στους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, με σουηδικά δημοσιεύματα να φέρουν τον Εμίρ Μπαϊράμι κοντά στο Τριφύλλι. Ο διεθνής Σουηδός, ο οποίος έχει κοσοβάρικη καταγωγή, αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την
Τβέντε στη Μονακό.

Όπως αναφέρει η σουηδική ιστοσελίδα aftonbladet.se, ο Μπαϊράμι βρίσκεται μία ανάσα από το Τριφύλλι, αφού έχει ήδη επέλθει συμφωνία με τον παίκτη. Ο σουηδός εξτρέμ είναι επιλογή του Γιάννη Αναστασίου για τα άκρα της επίθεσης του Παναθηναϊκού, με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να λήγει και να μένει ελεύθερος από την ολλανδική ομάδα που ανήκει.

Το πρωτάθλημα στη Ligue 2 (Β' Γαλλίας) ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή, με τον Μπαϊράμι να μετράει 10 συμμετοχές (4 ως αλλαγή) και 1 γκολ με τους Μονεγάσκους τη φετινή χρονιά. Πριν μετακομίσει στην ομάδα του Πριγκιπάτου το περασμένο καλοκαίρι, ο Μπαϊράμι αγωνίστηκε για δύο σαιζόν στην Eredivisie με την Τβέντε, έχοντας 21 και 22 συμμετοχές αντίστοιχα και από το 2006-2010 στην Έλφσμποργκ.

Ο 25χρονος εξτρέμ είναι διεθνής με όλες τις ομάδες της Σουηδίας, με κλήσεις και στην Εθνική Ανδρών (18 συμμετοχές, δύο γκολ). Θεωρείται ταχύς, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και παρότι είναι αριστεροπόδαρος, μπορεί να χρησιμοποιήσει και το δεξί πόδι.

Από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται κάτι, αφού προέχει η αδειοδότηση (την ερχόμενη Παρασκευή η απόφαση) και στην περίπτωση που ο φάκελος του Παναθηναϊκού απορριφθεί, θα ισχύσει περιορισμός στις μεταγραφές.

(Δείτε εδώ σε βίντεο τον Μπαϊράμι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακούς τρόπους)
Keywords
Τυχαία Θέματα