Και τώρα το πρωτάθλημα

Με τον κόσμο στο πλευρό του και με τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, Ραμέλ Κάρι και Ρίτσαρντ Τόμας Γκουίν, στο παρκέ, ξεκινά σήμερα τα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός εναντίον του Ικάρου Καλλιθέας...
Με ορίζοντα το πρωτάθλημα, το Τριφύλλι αντιμετωπίζει σήμερα (22/5, 17:00, ΕΤ1) τον Ίκαρο Καλλιθέας στον πρώτο του αγώνα για τα πλέι οφ.

Το ματς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού,
αφού θα έχουν τη δυνατότητα να δουν για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τον Ραμέλ Κάρι, ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στα δύο του πρώτα παιχνίδια με τους «πράσινους» εναντίον του Απόλλωνα Πάτρας και του ΠΑΟΚ, και τον Ρίτσαρντ Τόμας Γκουίν, ο οποίος θα ντεμπουτάρει με την πράσινη φανέλα. Στα θετικά και η επιστροφή του Στεφάν Λάσμε, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα αγωνιστεί κανονικά.

Από την άλλη μεριά, θα απουσιάσει ο Κώστας Τσαρτσαρής, αφού αισθάνθηκε τη Δευτέρα (20/5) ενοχλήσεις στο δικέφαλο, οι οποίες δεν υποχώρησαν την Τρίτη με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα. Οι άνθρωποι της ομάδας δε θέλουν να πιέσουν τον παίχτη, καθώς τον χρειάζονται ετοιμοπόλεμο για τη συνέχεια των πλέι οφ.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, το Τριφύλλι θα έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, που θα αποτελέσουν τον έκτο παίκτη του στη μάχη του πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα