Φορναρόλι:«Πότε παίζουμε;»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με το Τριφύλλι έδειξε στις πρώτες δηλώσεις του ο Φορναρόλι, ενώ δήλωσε πως θέλει να δικαιώσει την επιλογή του Φερέιρα.

Ο ουρουγουανός επιθετικός, άρτι αφιχθείς στην Αθήνα, δεν έκρυψε την επιθυμία του να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο λατινοαμερικάνος στράικερ με καλή διάθεση, παρά το πολύωρο ταξίδι του, θέλησε να δείξει ότι «διψάει» για διακρίσεις και ρώτησε
τους ανθρώπους της ομάδας:

«Πότε παίζουμε το πρώτο μας παιχνίδι;» και «πότε είναι η κλήρωση του Τσαμπιονς Λιγκ;», σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων «SportDay», «Goal» και «η Πράσινη».

Επιπλέον, o Mπρούνο Φορναρόλι τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την επιλογή του.

«Θα δουλέψω σκληρά για να είμαι γρήγορα έτοιμος. Ξέρω ότι ήμουν προσωπική επιλογή του Φερέιρα, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τον δικαιώσω».

Ανάλογα ήταν και τα λεγόμενα του ατζέντη του, Μάρκο Βαντσίν ο οποίος τόνισε ότι «ο Μπρούνο είναι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό».

Όσον αφορά στην ανακοίνωση της Σαμπντόρια ότι ο παίκτης πηγαίνει στην Ατλέτικο Ρίβερ Μπόστον, ο λόγος ήταν ότι ήθελε να παραχωρήσει τα δικαιώματά του. Αυτό δεν αφορά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μιλούσε με την Νασιονάλ, η οποία είχε ούτως ή άλλως το μεγαλύτερο ποσοστό.
Keywords
Τυχαία Θέματα