Επανέρχεται για Περπέρογλου

Ο Παναθηναϊκός έκανε ρελάνς στην περίπτωση του Περπέρογλου και ανέβασε την προσφορά του στον παίχτη για να τον διατηρήσει στις τάξεις του.

Ο Παναθηναϊκός έχει αφελληνιστεί και χρειάζεται έξι, τουλάχιστον, ποιοτικούς παίχτες στο ρόστερ του. Αυτή τη στιγμή έχει μόνον τους Διαμαντίδη, Σχορτσιανίτη, Τσαρτσαρή
και Μπράμος, ενώ ως 13ος παίχτης μπορεί να λογιστεί και ο Ζούμπος.

Έτσι, αποφάσισε να κινηθεί δυναμικότερα για να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος έχει δεχθεί δελεαστικές προτάσεις από την Ουνίκς Καζάν και τον Ο.Σ.Φ.Π. Η διοίκηση της ΚΑΕ κατέθεσε νέα, δελεαστικότερη πρόταση στον Περπέρογλου, προκειμένου να παραμείνει κάτοικος Ο.Α.Κ.Α. και η ομάδα να έχει μια πολύ καλή λύση στη θέση «3». Άλλωστε μετά το «όχι» του Μαυροειδή, το Τριφύλλι χρειάζεται έλληνες παίχτες στις τάξεις του, πολλώ δε μάλλον με την ποιότητα και το ήθος του «Πέρπε».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό που του προσφέρεται είναι περίπου 500.000 ευρώ, χρήματα που κρίνονται ικανά από την ΚΑΕ για να κρατήσουν τον Περπέρογλου στην ομάδα, δεδομένης και της επιθυμίας του παίχτη να συνεχίσει να φορά τα πράσινα.
Keywords
Τυχαία Θέματα