«Επιτέλους» φωνάζουν οι επιθετικοί της Ευρώπης!

Ο Γιόσου Σαριέγκι αποσύρεται και οι επιθετικοί της Ευρώπης στήνουν πάρτι που δεν θα συναντήσουν ξανά στον στόπερ που τους έκανε δύσκολη τη ζωή...
«Κίλερ» Σαριέγκι και «Πάνθηρα» Ενακαρ(χ)ίρε αποκτούσε το 2007 ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Βαρδινογιάννη, του Γιάσμινκο Βέλιτς, του Ζοσέ Πεσέιρο, του... Κώστα Γκόντζου και του media watchΟ «κίλερ της Μπιλμπάο» Γιόσου Σαριέγκι, μετά το πενταετές πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, «κρεμάει»
τα παπούτσια του, αφού νοιώθει ολοκληρωμένος πλέον ως ποδοσφαιριστής.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός που δεν ήξερε τι θα πει γκέλα, που ήταν το φόβητρο των επιθετικών του ελληνικού πρωταθλήματος και της Ευρώπης, που «σκότωσε» τον Μουρίνιο μέσα στο σπίτι του, αποσύρεται από τα γήπεδα, καθώς οι προτάσεις που δέχτηκε μετά το καλοκαίρι που έφυγε από τον Παναθηναϊκό δεν τον κάλυπταν.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου χάνει έναν αμυντικό στολίδι που κοσμούσε τους ελληνικούς αγωνιστικούς χώρους από το 2007. Αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Βαρδινογιάννη, του Γιάσμινκο Βέλιτς, του Ζοσέ Πεσέιρο. Ήταν βασικός ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα που χάθηκε «παρά τρίχα» και αγωνιζόταν... ως επιθετικός στην ήττα με 3-2 στην Ξάνθη.

Την ίδια χρονιά, τα έμπειρα μάτια του Βέλιτς είχαν εστιάσει σε ένα ακόμα θηρίο που αποκτήθηκε ως παρτενέρ του Σαριέγκι στην άμυνα. Στον “Big Joe”, στον Γιόζεφ Ενακαρίρε ή αλλιώς... Ενακαρχίρε για τον Κώστα Γκόντζο. Συμπτωματικά, και οι δύο αμυντικοί που απέκτησε τότε ο Σύλλογος έκλεισαν την καριέρα τους στον Παναθηναϊκό. Όπως άλλωστε έκανε και ο τρίτος στόπερ που ήδη είχε στις τάξεις της ομάδα, ο Γιάννης Γκούμας.
Keywords
Τυχαία Θέματα