Πλήγμα με Σισοκό, ευχάριστα νέα για Μαυρία

Μεγάλο πλήγμα με Σισοκό για τον Παναθηναϊκό αφού αναμένεται να επανέλθει σε τρεις εβδομάδες, ενώ ο Μαυρίας προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για το κρίσιμο παιχνίδι στο Ολίμπικο της Ρώμης...

Θλάση πρώτο βαθμού φέρεται πως υπέστη ο Ιμπραϊμ Σισοκό και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Ο διεθνής ιβοριανός μεσοεπιθετικός θα ακολουθήσει για περίπου 10 μέρες θεραπείες και θα μπει σιγά – σιγά σε κανονικό πρόγραμμα
προπονήσεων.

Ο Σισοκό, αν επαληθευτούν οι προβλέψεις, δε θα υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για τα ματς με Λάτσιο, Κέρκυρα (εκτός), ΠΑΟΚ και Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ, αλλά και με τον Πλατανιά στα Χανιά. Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τη Νέα Σμύρνη και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 2 Δεκεμβρίου.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Χάρη Μαυρία τη Δευτέρα, 05/11, αφού ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι με τη Λάτσιο.

Θεραπεία έκανε επίσης ο Πίντο, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Μπουμσόνγκ, Σο και Μαρίνος.
Keywords
Τυχαία Θέματα