Βοτανικός και Λεωφόρος στο ΔΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού θα συνεδριάσει στις 14:00 με τη θεματολογία να περιλαμβάνει και τις εξελίξεις γύρω από το γηπεδικό.
Ψηλά στην ατζέντα του Γιάννη Αλαφούζου για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Τρίτη, 6/11, 14:00) βρίσκεται τόσο η Διπλή Ανάπλαση, όσο και η επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεωφόρο.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού
βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη και θεωρεί πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς μπορούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να χαράξουν κοινή γραμμή σχετικά με το Προεδρικό Διάταγμα που θα συζητηθεί εντός των ερχόμενων ημερών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σχετικά με την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο, αναμένεται να γίνει ανάλυση του κόστους των εργασιών, αλλά και της σχετικής μελέτης που έγινε για τις τιμές εισιτηρίων και για τους κατόχους καρτών διαρκείας.

Παράλληλα, στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συζητηθούν οι ενέργειες που έχουν γίνει ώστε να περάσει μία νομοθετική ρύθμιση που θα επανεντάσσει τη Λεωφόρο στη Διπλή Ανάπλαση ώστε να μην υπάρχει άμεσος κίνδυνος κατεδάφισης του «σπιτιού» του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα