Αναμενόμενη, δυστυχώς, ήττα

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός χάνει με 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη, και η ήττα θεωρείται… εντός προγράμματος. Στα θετικά η ψυχωμένη εμφάνιση των παικτών του Καζάζη στο 2ο και στο 3ο σετ...
Δεν πάνε
και πολλά χρόνια, από τις εποχές Σταθοκωστόπουλου, που οι φίλαθλοι είχαν «καλομάθει» με το βόλλεϋ, καθώς έμπαιναν χρήματα στο τμήμα, έπαιζαν αστέρες παγκόσμιου βεληνεκούς και η εικόνα της ομάδας ηταν αντάξια του ονόματος του Παναθηναϊκού.

Οι εποχές αυτές είναι περασμένα μεγαλεία, πλέον το τμήμα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού ακολουθεί πιστά την καταστροφική πορεία που συνοδεύει γενικότερα το Τριφύλλι του 2012 και οι ήττες από τον Ολυμπιακό είναι αναμενόμενες.

Για την ιστορία, η ομάδα του Καζάζη ηττήθηκε 3-0 σετ με 25-12, 25-19 και 25-21. Στα θετικά του αγώνα, η καλή εμφάνιση στο δεύτερο και στο τρίτο σετ που συνοδεύτηκε με πάθος και ψυχή από τους πετοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απουσία των Γουόκερ και Μορέιρα, καθώς και ο πρόσφατος τραυματισμός του Μαδούρα που του στέρησε προπονήσεις.

Όσο για τον Γιορντάνοφ, ο τρόπος που πανηγύριζε απέναντι στην πρώην ομάδα του, λες και κέρδιζε ισάξιο αντίπαλο σε κάποιον μεγάλο τελικό, είναι ενδεικτικά του χαρακτήρα του και δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί παραπάνω με το πρόσωπό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα