Ένα μόνο σου ζητώ...

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να κερδίσει με 78-76 την Καντού στο ΟΑΚΑ και το μυαλό όλων πλέον στρέφεται στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.
Με πρωταγωνιστές τους Άντι Πάνκο, Δημήτρη Διαμαντίδη, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και τον κόσμο του, ο Παναθηναϊκός νίκησε με
σκορ 78-76 την Καντού στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» είναι φανερά ανέτοιμοι και ακόμα προσπαθούν να μάθουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Συνεπώς, αυτό μετράει σε αυτή τη φάση είναι οι νίκες, όσο δύσκολα και αν αυτές έρθουν.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως στα κρίσιμα σημεία μίλησε η φανέλα. Οι παίκτες του Τριφυλλιού πήραν μερικά «μεγάλα» σουτ, όταν η μπάλα «έκαιγε» με τους Πάνκο και Διαμαντίδη και με προσπάθειες του Σχορτσιανίτη και έτσι κατάφεραν να κερδίσουν τη μαχητική Καντού.

Ως αρνητικά στοιχεία κρατάμε την -για ακόμα ένα παιχνίδι- αρνητική εμφάνιση του Άρμστρονγκ, για όσο αυτός αγωνίστηκε, και τον προβλέψιμο τρόπο επίθεσης του Παναθηναϊκού όσο αγωνίζεται ο Σχορτσιανίτης. Επίσης, θεωρείται δεδομένο πως σε τέτοιους ρυθμούς δεν θα αντέξει ο Διαμαντίδης να αγωνίζεται όλη τη χρονιά ασταμάτητα χωρίς ανάσες, συνεπώς θα χρειαστεί να πάρει περισσότερες βοήθειες από τους Ούκιτς και Κίτσεν. Όπως όμως γράψαμε, ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και η λογική λέει πως μόνο καλύτερη θα γίνεται η ομάδα με το πέρασμα του χρόνου.

Εντυπωσιακή ήταν και η στήριξη των οπαδών του Παναθηναϊκού που αν και απαγορευτική για καθημερινή ώρα, έδωσαν δυναμικό «παρών», χειροκρότησαν τους καλαθοσφαιριστές του Πεδουλάκη και ζήτησαν νίκη επί του Ολυμπιακού.

Περισσότερα σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα