ΤΣΣΚΑ Μ. | Με οδηγό τον Ουίμς και στην παράταση

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε αγχωτική νίκη απέναντι στην Παρτιζάν με 71-76 (κ.α. 62-62) στην παράταση, καθώς οι Σέρβοι κοίταξαν στα μάτια τους Μοσχοβίτες και τους δυσκόλεψαν όσο μπορούσαν αλλά ο Σόνι Ουίμς ήταν αυτός που "ξελάσπωνε" την επίθεση των Ρώσων, οι οποίοι τελικά έφτασαν στην επικράτηση.

Το λιγότερο ως νωχελικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πρώτο δεκάλεπτο ανάμεσα στην Παρτιζάν και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους γηπεδούχους να δέχονται ένα

σερί 0-7 από τους Μοσχοβίτες και έτσι η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα να κλείνει την περίοδο όντας μπροστά με 13-14. Στο δεύτερο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους και αυτό έδωσε την δυνατότητα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να βρει τις επιθετικές λύσεις, κυρίως από τον Σόνι Ουίμς και να κλείσει την περίοδο έχοντας διαφορά οκτώ πόντων (31-39).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο όμως δεν της παρείχε ασφάλεια και η Παρτιζάν ήταν πάντα μέσα στην διεκδίκηση της νίκης καθώς δεν άφηνε τους Μοσχοβίτες να ξεφύγουν. Ετσι Παρτιζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο 37ο λεπτό του αγώνα ήταν ισόπαλες με 57-57. Ο Νέναντ Κρστιτς έβαλε μπροστά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 60-62 στο 39ο λεπτό, αλλά 59 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ο Μπόγιαν Μπογντάνοβιτς ισοφάρισε σε 62-62. Για τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα οι δύο ομάδες παρέμειναν άσφαιρες, με τον Λεο Βέστερμαν να χάνει την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην Παρτιζάν, καθώς αστόχησε σε σουτ τριών πόντων στην εκπνοή και έτσι Παρτιζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο η Παρτιζάν προηγήθηκε ακόμα και με 67-63 στο 42ο λεπτό, αλλά οι Μοσχοβίτες πήραν το έλεγχο και έτρεξαν ένα σερί 0-7 κάνοντας το σκορ 69-74, 15 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Το τελικό 71-76 διαμόρφωσε με δύο βολές ο Σόνι Ουίμς.

Δεκάλεπτα: 13-14, 31-39, 46-49, 62-62 (κ.α.), 71-76

Keywords
Τυχαία Θέματα