Διαιτητικό «μήνυμα» με το καλημέρα!

Ολα τα... κουκούτσια στο παράρτημα του Ολυμπιακού από τον διαιτητή της αναμέτρησης της Λιβαδειάς Γιώργο Κομίνη.
Λάθος θέση απ' τον βοηθό διαιτητή, «φυσικά» σε φάση όπου αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός.Ο πρόεδρος της ΚΕΔ και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής είναι γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα αποτελεί ιδρυτικό στέλεχος συνδέσμου της ομάδας του Πειραιά στη Χίο. Από πέρυσι, όταν και ανέλαβε πρόεδρος της ΚΕΔ έκανε σαφείς τις προθέσεις του και έστειλε τα κατάλληλα μηνύματα «εξαφανίζοντας» όσους διαιτητές έδωσαν έστω και ένα ανάποδος σφύριγμα στον Ολυμπιακό ( εδώ)! Παράλληλα προόδευαν όσοι σφύριζαν φάλτσα τον Παναθηναϊκό...

Το εφετινό πρωτάθλημα διαιτητικά ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για το Τριφύλλι. Φάνηκε από τον καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας ( εδώ), αλλά και από τον ορισμό του Γιώργου Κομίνη στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό. Ο ίδιος διαιτητής ήταν και στην περυσινή αναμέτρηση, όπου οι Πράσινοι είχαν ηττηθεί με 1-0 από το παράρτημα του Κομπότη.

Τα φαλτσοσφυρίγματά του ξεκίνησαν από το α’ ημίχρονο, όπου όλα τα «κουκούτσια», όπως λέγονται οι αποφάσεις σε θεωρητικά ασήμαντες φάσεις, πήγαν στον Λεβαδειακό. Δεν θέλησε να κάνει «έγκλημα» ο Κομίνης και αυτό φάνηκε από το πέναλτι που ζήτησε ο Λεβαδειακός, ωστόσο κιτρινίστηκε ο θεατρίνος επιθετικός.

Στο β’ ημίχρονο όμως, ήταν σαφής η διάθεσή του να σπρώξει περισσότερο το παράρτημα της Λιβαδειάς.
Στο 53’ είδε κίτρινη κάρτα ο Πετρόπουλος για διαμαρτυρία.Στο 55’ καθαρό φάουλ προς τον Σισοκό μερικά μέτρα εκτός περιοχής μετατράπηκε σε επιθετικό φάουλ!Στο 60’ υποδείχθηκε οφσάιντ ο Σισοκό ενώ καλυπτόταν ολοκάθαρα.Στο 67’ και στο 70’ ο Κομίνης κλείνει τα μάτια σε φάουλ στον Σισοκό, ενώ στη συνέχεια «κιτρινίζει» τον Σεϊταρίδη για απλό φάουλ στο χώρο της σέντρας.Στο 77’ σε χέρι του Ζησόπουλου δεν δίνεται τίποτα (ούτε φάουλ, ούτε κίτρινη), ενώστο 82’ αντί για άουτ υπέρ του Παναθηναϊκού ο Κομίνης βάζει τον Λεβαδειακό στην περιοχή του Τριφυλλιού ανακαλύπτοντας κόρνερ. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε παρόμοια φάση στο α’ ημίχρονο που ήταν κόρνερ υπέρ του Παναθηναϊκού, ο διαιτητής έδωσε αμέσως άουτ!Στο 87’ αγνοεί φάουλ υπέρ του Πετρόπουλου, όπου ο αμυντικός του πατάει το πόδι, όπως καιστο 91’, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κόρνερ που κερδίζει ο Μπαρμπαρούσης μετατρέπεται σε άουτ.Εγκλημα δεν έκανε, ούτε καθόρισε το αποτέλεσμα, ωστόσο το μήνυμα που έστειλε η ΕΠΟ και η ΚΕΔ στον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαρο: μία απ' τα ίδια και εφέτος, όπως τα προηγούμενα 16 χρόνια στα οποία μεσουράνησε η «Παράγκα».
Keywords
Τυχαία Θέματα