ΕΟΚ | Λιμνιάτης: "Οι Ελληνες είναι πάντα κοντά στο μπάσκετ"

Το ταξίδι της Εθνικής στο 1ο παγκόσμιο πρωτάθλημα 3Χ3 σταμάτησε στην φάση των προημιτελικών και οι Γιώργος Λιμνιάτης, Χάρης Γιαννόπουλος και Νίκος Παππάς έμειναν με την γλυκόπικρη του αποκλεισμού αλλά και της συμμετοχής σε μία σπουδαία διοργάνωση.

"Φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, κάτι καινούργιο για μας", δήλωσε αρχικα΄ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Λιμνιάτης και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι "παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να είχαμε πάει παραπάνω,

αλλά οι λεπτομέρειες στο τέλος έκριναν το παιχνίδι με τη Γαλλία. Όσο για τη διοργάνωση, αποδεικνύεται πως οι Έλληνες βρίσκονται πάντα κοντά στο μπάσκετ και η προσπάθεια που έγινε ήταν καταπληκτική, από όλες τις πλευρές κάτι που παραδέχτηκαν όλοι".

Ο Χάρης Γιαννόπουλος ανέφερε πως "ήταν μια όμορφη εμπειρία και αξίζει να προσεχτεί το άθλημα του 3Χ3. Το μπάσκετ έχει γενικά ρεύμα, είναι εύκολο να στήσεις μπασκέτες όπως στις αλάνες και αυτό του δίνει πιστεύω σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του μπίτς βόλεϊ". Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού κρατάει θετικό πρόσημο από την συμμετοχή της Εθνικής στην διοργάγωση: "Ειλικρινά το διασκεδάσαμε, ήταν μια ευκαιρία να χαλαρώσουμε, δίνοντας όμως τον καλύτερό μας εαυτό για την εθνική. Ειλικρινά δεν περίμενα τόσο κόσμο και αυτό δείχνει την επιτυχία του 3χ3», είπε ο άσος του Παναθηναϊκού.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπόγρης εξέφρασε ένα δικαιολογημένο παράπονο: «Κάθε μισή ώρα μαθαίναμε πως θα παίξουμε και με άλλο αντίπαλο. Αρχικά με τις ΗΠΑ, μετά με την Ισπανία, τελικά με τη Γαλλία. Είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος έτσι. Είναι κάτι που έπρεπε να προσεχθεί περισσότερο. Έστω κι έτσι προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και μένουμε με τη γλύκα της συμμετοχής. Ήταν εξαιρετική εμπειρία και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομοσπονδία για την πρωτοβουλία να φιλοξενήσει αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα".

Ο Νίκος Παππάς από την πλευρά του πρόσθεσε ότι "κρατάμε την εμπειρία, την οποία όλοι χαρήκαμε. Οχι όμως και το τελευταίο παιχνίδι, αφού θέλαμε να πάμε υψηλότερα. Ισως την επόμενη φορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα