«Χαϊδεύοντας» τον Μαυρία

Ο διαιτητής που ανακάλυψε… χάδι (ελαφρύ χαστούκι) στον Μαυρία στο Γεντί Κουλέ, ο Σταύρος Τριτσώνης θα σφυρίξει στο Παναθηναϊκός – Πλατανιάς.

Ο Σταύρος Τριτσώνης ορίστηκε για να διαιτητεύσει στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Πλατανιάς που θα διεξαχθεί το Σάββατο (30/3) στο ΟΑΚΑ.

Βοηθοί οι Ακρίβος (από τον οποίο είχε πολλά
παράπονα στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός) και Τάτσης. Τέταρτος ο Μήτσιος.

Για τον Τριτσώνη πρέπει να προσθέσουμε πως είναι ρέφερι με... εξαιρετική όραση γιατί κατάφερε να διακρίνει την ένταση του χαστουκιού που δέχτηκε ο Χάρης Μαυρίας στο φετινό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, χαρακτηρίζοντάς το στο φύλλο αγώνα ως «ελαφρύ» (κοινώς… χάδι).

Με αφορμή τα χάδια του Τριτσώνη, το GreenZone θυμάται τις εποχές που διαιτητής ήταν κάπως πιο... δυναμικός.
Τη σεζόν 2010-11, περίοδο της έξαρσης του σκανδάλου των στημένων αγώνων και των περίφημων συνομιλιών, ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης σφύριξε τρία εκτός Προφανώςέδρας ματς του Ολυμπιακού Βόλου, τα οποία τα κέρδισε όλα η ομάδα που είχε τότε τον Αχιλλέα Μπέο στο τιμόνι της. Με Παναθηναϊκό (0-1 στο ΟΑΚΑ), με Λάρισα (1-2) και με Καβάλα (0-1). Λογικά συμπτωματικό...

Επίσης ο διαιτητής, το όνομα του οποίου ακούγεται στις περίφημες συνομιλίες που καταγράφηκαν απ’ την ΕΥΠ και υπάρχουν στη δικογραφία για τα στημένα, σφύριξε και το ΚέρκυραΠανιώνιος 1-2, ματς για το οποίο υπήρξαν αρκετοί ψίθυροι και… κραυγές!

Στο πρωτάθλημα δεν έχει σφυρίξει ούτε ένα ματς του ΟΣΦΠ την περίοδο 2010-11, ούτε την περίοδο 2011-12, ωστόσο ήταν ο τέταρτος διαιτητής που κατακύρωσε με πρωτοφανή παρέμβασή του γκολ των Πειραιωτών εναντίον της ΑΕΚ (1-2 υπέρ της Ένωσης), το οποίο προηγουμένως είχε... τολμήσει να ακυρώσει (ορθά, καθώς ήταν οφσάιντ) ο βοηθός του Καλόπουλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα