Τα σενάρια κατάταξης από πρώτη ως τέταρτη θέση

Ο Παναθηναϊκός πήρε εμφατική νίκη στη Γερμανία και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Το Τριφύλλι μπορεί να τερματίσει ακόμα και στην πρώτη θέση υπό προϋποθέσεις.
Μία αγωνιστική πριν το τέλος του top-16, o Παναθηναϊκός διασφάλισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, μετά την άνετη νίκη που πήρε επί της Μπάμπεργκ στη Γερμανία. Με νίκη την ερχόμενη Πέμπτη (4/4, 21:45) επί της ΤΣΣΚΑ
σίγουρα δεν κατατάσσεται τέταρτος, κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγει στη διασταύρωση των «8» τη Μπαρτσελόνα.

Με νίκη του Τριφυλλιού, οι «πράσινοι» θα έχουν το βλέμμα στο παιχνίδι που θα διεξάγεται στο Παλάθιο ντε λος Ντεπόρτες, μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Εφές.

Εάν κερδίσουν οι Μαδριλένοι, τότε ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη με +20 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να βγει δεύτερος και +23 για να βγει πρώτος (σ.σ. για την ώρα στην πιθανή τριπλή ισοβαθμία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται στο +18, η Ρεάλ Μαδρίτης στο +2 κι ο Παναθηναϊκός στο -20).

Εάν η Αναντολού Εφές κερδίσει μέσα στη Μαδρίτη, ο Παναθηναϊκός με νίκη με +4 επί των Ρώσων τερματίζει δεύτερος και με νίκη με +25 βγαίνει πρώτος (σ.σ. για την ώρα στην πιθανή τριπλή ισοβαθμία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται στο +33, η Εφές στο -15 κι ο Παναθηναϊκός στο -18).

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Πέμπτη 4/4)

Ζαλγκίρις Κάουνας-Μπάμπεργκ 19:45
Ουνικάχα-Άλμπα Βερολίνου 21:45
Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:45 (novasports 3)
Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα