Βερβεσός: Ο κόσμος θα φταίει αν δεν πετύχουμε

«Μεγάλο αγκάθι» χαρακτήρισε το νέο γήπεδο και τη Διπλή Ανάπλαση ο δικηγόρος Δημήτρης Βερβεσός, προτού ρίξει ευθύνες στον κόσμο του Παναθηναϊκού σε περίπτωση αποτυχίας του εγχειρήματος μετατροπής της ΠΑΕ σε ομάδα λαϊκής βάσης! Ξαφνικά έγινε «μεγάλο αγκάθι» το νέο γήπεδο... Βρε, τι μας λέτε... Αλήθεια; Αρχισαν τα όργανα και οι κυβιστήσεις. Ο δικηγόρος Δημήτρης Βερβεσός, από τα ιδρυτικά μέλη του «Σωματείου» του Γιάννη Αλαφούζου, μιλώντας σε φοιτητές ιδιωτικής σχολής αρνήθηκε
να αναφερθεί στο θέμα του Βοτανικού λέγοντας «δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, είναι μεγάλο αγκάθι».
Να λοιπόν, που το θέμα του γηπέδου, αποτελεί πρόβλημα και δεν είναι όλα ρόδινα όπως τα παρουσιάζουν τα γνωστά παπαγαλάκια στην αυλή της οικογένειας.
Από εκεί και πέρα, το σχέδιο απαξίωσης και καταστροφής του Παναθηναϊκού συνεχίζεται κανονικά. «Δεν θα πεθάνουμε αν δεν πάρουμε την αδειοδότηση» συμπλήρωσε ο Βερβεσός δείχνοντας το... μέλλον και ψάχνοντας για «πελάτες» που θα στηρίξουν το εγχείρημα της λαϊκής βάσης. Τι κι αν χωρίς άδεια, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές; Τι κι αν δεν θα μπορεί να ανανεώσει τα συμβόλαια των 12 ποδοσφαιριστών που λήγουν;
Το ζητούμενο είναι να πληρωθούν τα χρέη που αφήνει η οικογένεια Βαρδινογιάννη με τη μη συμμετοχή της στις διαδοχικές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που έχουν εγκριθεί την τελευταία διετία. Για αυτά τα χρέη δεν θα πάρει άδεια ο Παναθηναϊκός, για αυτά τα χρέη θα τιμωρηθεί από την UEFA με ευρωπαϊκό αποκλεισμό αν δεν προλάβει τις ημερομηνίες.
Και φυσικά, ποιος θα φταίει για την καταστροφική πορεία που ακολουθήθηκε; «Αν δεν πετύχει το εγχείρημα αυτό, τότε ο Παναθηναϊκός θα πτωχεύσει. Τότε, ο κάθε οπαδός του Παναθηναϊκού, θα έχει την δική του ευθύνη και δεν θα έχει τον όποιον Βαρδινογιάννη να κατηγορήσει» είπε ο γνωστός δικηγόρος δίνοντας το στίγμα του.
Κατά το «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου το «θα έχει ευθύνη ο κόσμος και όχι ο όποιος Βαρδινογιάννης» του Βερβεσού.
Το περίφημο «Σωματείο» που ευαγγελίζεται ότι «αντιγράφει» τα επιτυχημένα παραδείγματα της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης και των γερμανικών συλλόγων, προφανώς θεωρεί ότι πουλάει καθρεφτάκια σε απολίτιστους ιθαγενείς.
Οταν για να γίνει κάποιος πλήρες μέλος της Μπαρτσελόνα χρειάζεται 125 ευρώ, για τη Ρεάλ Μαδρίτης 140 ευρώ, για τη Μπάγερν Μονάχου 60 ευρώ, για τη Σάλκε 50 ευρώ κοκ, ο Βερβεσός διαλαλεί σε μια χώρα που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και έχει περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια ανέργους ότι «η ελάχιστη εισφορά ενός μέλους θα είναι 250 ευρώ. Κάθε μέλος με οποιαδήποτε εισφορά θα έχει έκπτωση 50% στα διαρκείας σε θύρα της επιλογής του. Από εκεί και πέρα, όσο αυξάνει το ποσό συμμετοχής, το μέλος θα έχει περισσότερα προνόμια, όπως ταξίδια με το τσάρτερ της ομάδας, εκπτώσεις σε χορηγούς της ΠΑΕ».
Αλλά υπάρχει και πακέτο για τους... φτωχούς: «Για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γίνουν πλήρη μέλη, θα μπορούν να συμμετέχουν ηλεκτρονικά, με συνδρομή 20 ευρώ το χρόνο. Αυτοί δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου, παρά μόνο πρόσβαση
Keywords
Τυχαία Θέματα