Αγωνιστική δράση και για τα «μικρά» τμήματα!

Οι αθλητές των τμημάτων Πινγκ Πονγκ, Άρσης Βαρών, Ξιφασκίας και Πόλο παίδων ετοιμάζονται για να χαρίσουν Παναθηναϊκά χαμόγελα στους φίλους του Τριφυλλιού...
Εκτός από τα δημοφιλή αθλήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αγωνιστική δράση έχουν και τα «μικρά» σπορ και τα τμήματα υποδομής, το Σαββατοκύριακο (13-14/10).

Πινγκ Πονγκ

Όπως ήδη αναφέραμε το πινγκ πονγκ, μέσω του συνδέσμου West
Block, καλεί τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να δώσουν το «παρών» στον Τάφο του Ινδού, την Κυριακή στις 11:00 το πρωί για να συμπαρασταθούν στο γυναικείο τμήμα.

Άρση Βαρών

Με τη συμμετοχή τριών αθλητών του Παναθηναϊκού θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος άρσης βαρών, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου. Οι «πράσινοι» αθλητές είναι οι:

- Δρίτσας Γιώργος (κατηγορία 85κ.)
- Μάτσης Wilson (κατηγορία 94κ.)
- Αποστόλου Μορφέας (κατηγορία 85κ.)

Ξιφασκία

Δυναμική παρουσία αναμένεται να δώσουν οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος ξιφασκίας του Παναθηναϊκού στους αγώνες Κυπέλλου, που θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για πρώτη φορά, ύστερα από 7 χρόνια, το Κύπελλο Ελλάδος θα διεξαχθεί σε μια ενότητα. Θα ολοκληρωθεί, δηλαδή, μέσα σε ένα (το ερχόμενο) Σαβ/κο. Συγκεκριμένα:

To Σάββατο (13/10) έχουμε το ξίφος ασκήσεως και τη σπάθη για Άνδρες (από τις 9.30 το πρωί) και Γυναίκες (από 1.30 το μεσημέρι).

Την Κυριακή (14/10) περνάμε στο ξίφος μονομαχίας Ανδρών/9.30 πρωί και Γυναικών/2.30 μεσημέρι.

Σημαντικό κίνητρο στη μάχη που προμηνύεται και στα τρία όπλα είναι, βέβαια, ο αντίκτυπος στην εθνική κατάταξη, στην οποία στο ξίφος ασκήσεως προηγείται η Άννα Μπουρδάκου του Παναθηναϊκού.

Πόλο

Προπονητικό τουρνουά υδατοσφαίρισης κατηγορίας Παίδων με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων θα διοργανώσει το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου ο ΑΝΟ Γλυφάδας.

Στους αγώνες, που θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ΑΝΟΓ, θα λάβουν μέρος, εκτός της διοργανώτριας ομάδας, ο Παναθηναϊκός, ο Γέρακας και ο Ιωνικός.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας των τεσσάρων ομάδων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Παρασκευή, 12/10
18:30 Ιωνικός-ΑΝΟΓ
19:30 Γέρακας- ΠΑΟ

Σάββατο, 13/10
09:30 ΑΝΟΓ-Γέρακας
10:30 ΠΑΟ-Ιωνικός
14:45 Γέρακας-Ιωνικός
15:45 ΑΝΟΓ-ΠΑΟ
ACHAEAN GENERATION
Keywords
Τυχαία Θέματα