Megalo talento sta prasina

Τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σπουδαίο ταλέντο από το Αιγάλεω, έκλεισε ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα έξι χρόνια.
Τα τελευταία χρόνια γίνεται εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες του Τριφυλλιού, η οποία αποτυπώνεται και σε τίτλους. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει ένα παιδομάζωμα νεαρών και ταλαντούχων αθλητών, ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις ακαδημίες του. Αυτή τη φορά ο παίκτης που έκλεισε στους
πράσινους είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Πρόκειται για έναν 15χρονο ο οποίος ανήκε στο Αιγάλεω και αγωνιζόταν σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Λόγω του ύψους (σχεδόν δύο μέτρα) στους Παίδες αγωνίζεται ως σέντερ, ενώ στις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες παίζει από το «2» έως και το «4». Εκείνο για το οποίο ξεχωρίζει είναι η ευχέρειά του τόσο να χειρίζεται την μπάλα όσο και να σκοράρει χρησιμοποιόντας και τα δύο χέρια, παρότι αριστερόχειρας. Για τον παίχτη είχαν ενδιαφερθεί και οι Μπαρτσελόνα και Μάλαγα.

Αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας των Παίδων που προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ στα γήπεδα της Λιθουανίας. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να βάλει την υπογραφή του στο νέο εξαετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, αποτελώντας μια σημαντική επένδυση για το μέλλον.
Keywords
Τυχαία Θέματα