Ανανέωσε η Σαμαντούρα

Η σπουδαία προπονήτρια που οδήγησε το Τριφύλλι στη δεύτερη θέση του περσινού πρωταθλήματος θα βρίσκεται και τη νέα σαιζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, οι εκπρόσωποι του Τύπου ενημερώθηκαν, μεταξύ άλλων, για την παραμονή της Γιασεμής Σαμαντούρα στον πάγκο του Τριφυλλιού για μία ακόμα περίοδο. Η έμπειρη προπονήτρια οδήγησε πέρσι τον Παναθηναϊκό στη
δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, σε μια ξέφρενη πορεία που ουδείς ανέμενε στην αρχή της σαιζόν, αλλά και στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου.

Βοηθοί της θα είναι ο Πέτρος Πρέκας και ο Δημήτρης Παππάς.

Σε νέα βάση οι ακαδημίες

Παράλληλα, αποφασίστηκε να πέσει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Αποστόλης Παναγόπουλος θα αναλάβει την ομάδα Νεανίδων, ενώ εκείνη των Κορασίδων η Κατερίνα Χατζηδάκη.

Αμφότεροι ήταν στον πάγκο μαζί με την Γιασεμή Σαμαντούρα πέρσι και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Τριφυλλιού. Παράλληλα, η έμπειρη τεχνικός θα είναι εκείνη που θα παρακολουθεί στενά τις ακαδημίες δείγμα του πόσο πολύ ενδιαφέρονται οι άνθρωποι των πρασίνων για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Επιπρόσθετα, θα γίνει προσπάθεια οι ακαδημίες να γεμίσουν παιδιά με την μηνιαία συνδρομή να βρίσκεται στα 20 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα προσιτό και ακόλουθο των ημερών που βιώνει ο ελληνικός λαός.
Keywords
Τυχαία Θέματα