Αλαφούζος: «Μεταγραφές, Σισσέ και γήπεδο»

Δύο μεταγραφές μέχρι τη Δευτέρα και τον Σισσέ ως μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ανακοίνωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, που, στη συνάντησή του με δημοσιογράφους, μίλησε για όλα τα τρέχοντα θέματα του Τριφυλλιού και το γηπεδικό που μπορεί να καθορίσει το μέλλον όλου του συλλόγου.

Ο ιδρυτής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Γιάννης Αλαφούζος, παρέθεσε γεύμα γνωριμίας στους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ζάππειο και μίλησε επί παντός επιστητού. Τα
πιο σημαντικά που ειπώθηκαν είναι τα κάτωθι:
Μέλος ο Σισσέ και οι παίκτες!

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εγγραφές και την ανταπόκριση των οπαδών του Παναθηναϊκού στη νέα προσπάθεια. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η καμπάνια θα επεκταθεί άμεσα και μάλιστα με θέματα που θα έλξουν ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους.

Εκεί θα συμμετέχουν πρώην, αλλά και νυν αθλητές του Παναθηναϊκού (ακόμη κι από το ποδοσφαιρικό τμήμα) με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Τζιμπρίλ Σισσέ. Για τον γάλλο σούπερ σταρ μάλιστα, θα γίνει ειδικό σποτ μέσω ανθρώπου της Συμμαχίας στο Λονδίνο.

Επίσης, στο άμεσο πλάνο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», υπάρχει και η ομογένεια και για τον λόγο αυτό, θα γίνουν άμεσα κάποια ταξίδια σε μεγάλους πυρήνες της στις Η.Π.Α., στη Γερμανία και σε άλλα σημεία της υφηλίου, όπου υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.
Σε 4-5 μέρες η μεταβίβαση

Ακολούθως, έγινε κουβέντα και για την μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς την «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε ότι το πολύ μέχρι την Δευτέρα ή την Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί μιας και απομένουν μοναχά τα διαδικαστικά.

Όπως εξήγησε, επειδή η εταιρική χρήση της ΠΑΕ για το 2011 έκλεισε στις 30 Ιουνίου, περίμεναν να «κλείσει» αυτή η περίοδος για να συμπεριληφθούν και οι «ζημιές».

Τον Σεπτέμβριο είναι προγραμματισμένο να γίνουν και οι πρώτες εκλογές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, καθώς η υπάρχουσα είναι προσωρινή. Η νέα διοίκηση στη συνέχεια θα αναδείξει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το Δ.Σ. της ΠΑΕ (το πόσες θέσεις θα έχει, θα εξαρτηθεί από το ποσοστό που θα έχει το “Σωματείο” μετά την αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου), ενώ η θητεία της θα είναι τριετής.

Για τη συνεισφορά των μετόχων, υπογράμμισε πως ήδη κάποιοι παλιοί μέτοχοι, όπως ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης έχουν προσφέρει χρήματα επί του ποσοστού τους (για τον Βγενόπουλο επισήμανε πως έχει πει ότι θα βάλει το 10% του ποσού που θα μαζευτεί και ήδη έχει βάλει λεφτά στην ομάδα). Για τον Βαρδινογιάννη τόνισε πως έχει δώσει μία χορηγία (300 χιλ. ευρώ μέσω της AVIN), ενώ παραχώρησε δωρεάν την Παιανία για ένα χρόνο, κίνηση που εξοικονόμησε από τον προϋπολογισμό της ομάδας, περίπου 1 εκατ. ευρώ.
Το γηπεδικό

Για το θέμα που «καίει» εδώ και χρόνια την παναθηναϊκή οικογένεια, δηλαδή αυτό του γηπέδου, ο Αλαφούζος είπε πως θα εξαντληθούν οι πιθανότητες για τον Βοτανικό ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει στα υπ' όψιν το Ο
Keywords
Τυχαία Θέματα