Σχορτσιανίτης: «Περήφανος στον Παναθηναϊκό»

Ο Σχορτσιανίτης αποθέωσε τον Μπατίστ, δήλωσε ότι θέλει να είναι άξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στην υποδοχή του κόσμου στην πρώτη του εμφάνιση με τα πράσινα.

O Σοφοκλής Σχορτσιανίτης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «η Πράσινη» και μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του:

Για
τις πρώτες του ώρες σαν παίκτης του Παναθηναϊκού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την νέα σελίδα της καριέρας μου. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι μέλος της. Υπάρχει μια τεράστια πρόκληση μπροστά μου. Υπάρχει μια καινούρια διοίκηση στον Παναθηναϊκό, που επιχειρεί ένα καινούριο ξεκίνημα και πρέπει να τη βοηθήσουμε όλοι. Οι καινούριοι παράγοντες στην ομάδα έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο. Θα πρέπει να διατηρήσουν τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μ' αρέσει πολύ που είμαι σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια, που είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Και είναι αυτό που μου έλεγε η γυναίκα μου. Ότι δεν έχω κανένα λόγο να ανησυχώ για τίποτα. Η απόφαση που πήρα είναι απόλυτα συνειδητή, είναι η καλύτερη δυνατή και δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο που την υποστηρίζει. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είναι σίγουρο ότι ο κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει σε αυτή».
Για το τι ήταν αυτό που τον έκανε τελικά να ξεπεράσει τα όποια άγχη και να πει το μεγάλο «ναι» στον Παναθηναϊκό:

«Είναι αλήθεια ότι από την αρχή ο κύριος Γιαννακόπουλος αλλά και όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με είχαν καθησυχάσει για τα πάντα. Πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και αν υπάρξει θα διορθωθεί. Την ώρα που μιλάγαμε χτυπάει το τηλέφωνό μου, δεν απαντώ. Ξαναχτυπάει βλέπω τον αριθμό, δεν τον γνωρίζω πατάω άκυρο… Χτυπάει και τρίτη φορά. Ο Αλβέρτης».
Στη συνέχεια ο Σχορτσανίτης εξηγεί τι ακολούθησε:
Σόφο: Γεια σου Φράγκι, τι γίνεται;
Φράγκι: Καλά, εσύ; Τι θα κάνουμε;

Σόφο: Τι να κάνουμε; Καλά είμαστε!
Φράγκι: Τι θα κάνουμε; Θα περάσουμε καλά;
Σόφο: Το σκέφτομαι…

Φράγκι: Τι σκέφτεσαι; Τι πρόβλημα έχεις; Με τον κόσμο; Να μην έχεις κανένα θέμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να έρθεις στον Παναθηναϊκό. Είμαστε όλοι αγαπημένοι . Ο Δημήτρης σ αγαπάει και το ξέρεις, εγώ σ αγαπάω από μικρό παιδί. Θα είμαστε καλά μαζί, θα ξεκινήσουμε κάτι καινούριο και θα γίνουμε όλοι μάγκες».
Για το πως αισθάνεται που θα είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού της νέας εποχής:
«Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν θα πω ότι φοβάμαι. Υπάρχει ανησυχία σε κάποια θέματα, αλλά είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Και δεν το λέω για να καλοπιάσω κανέναν. Το πιστεύω. Και είμαι περήφανος που η ομάδα με επέλεξε. Σημαίνει ότι με πιστεύει. Τώρα, βέβαια μπορεί την πρώτη ημέρα να με βρίσουν οι μισοί… όλα
Keywords
Τυχαία Θέματα