Πρόκριση για ΟΠΕΡ

19:58 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών είναι ο ΟΠΕ Ρεθύμνου, καθώς στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση για τη φάση των «16», επιβλήθηκε με 3-0 με αντίπαλο τους Τράχωνες στον Άλιμο.

Με βάση την εξέλιξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενες ευνοήθηκαν από την ατυχία των γηπεδούχων όταν στο 24-22 του πρώτου σετ, η Λέτο Μπιόλο τραυματίστηκε στην καρωτίδα από συμπαίκτριά της. Κάπου εκεί

το ματς άρχισε να γυρίζει και τελικά ο ΟΠΕΡ έκανε το 0-1 στα σετ με 28-26.

Το δεύτερο σετ ανήκε ολοκληρωτικά στις φιλοξενούμενες και παίζοντας πολύ έξυπνα έφτασαν εύκολα στο 0-2 που τους έδωσε ψυχολογία πρόκρισης.

Στο 3ο σετ, οι Τράχωνες «επέστρεψαν», δίνοντας μεγάλη «μάχη» για την ανατροπή, όμως, οι Ρεθυμνιώτισσες ήταν καλύτερες αν και πανηγύρισαν τη νίκη στις λεπτομέρειες.

«Παίξαμε σοβαρά και πήραμε τη νίκη με τις λιγότερες απώλειες. Το final four θα γίνει στην έδρα μας και θέλουμε και η ομάδα μας να φτάσει εκεί με την αξία της ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο σετ, αλλά παίξαμε ψύχραιμα στα κρίσιμα σημεία», δήλωσε ο προπονητής των νικητών, Μιχάλης Χαχαγιόπουλος.

Από την άλλη, ο τεχνικός των Τραχώνων, Βαγγέλης Περόπουλος, είπε: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είχαμε την ατυχία στο πρώτο σετ, όταν χτύπησε η Λέτο Μπιόλο και αυτό επηρέασε την ομάδα. Μπορεί να επανήλθε και να αγωνίστηκε, αλλά σε όλο το ματς είχε δυσκολία στην αναπνοή. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος γιατί το παλέψαμε και δεν τα παρατήσαμε. Έγινε ένα καλό ματς και κρατάμε τα θετικά για τη συνέχεια. Είμαστε στον σωστό δρόμο και βάσει προγράμματος δεν είμαστε ξεγραμμένοι».

Τράχωνες (Περόπουλος): Λέτο Μπιόλο, Κιόση, Ευθυμίου, Νέσιτς, Μουζάκη, Βογιατζή / Μεθενίτη (λ).

ΟΠΕ Ρεθύμνου (Χαχαγιόπουλος): Παρασκάκη, Κορτές, Φεντότοβα, Σαπαρέφσκα, Σαλούστρου, Χατζοπούλου / Σημαντηράκη (λ), Κατερίνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα