Αδικαιολόγητη επίθεση στον Γεωργόπουλο!

Απίστευτη επίθεση της εφημερίδας «Πράσινη» κατά του καλύτερου αθλητή στίβου του Παναθηναϊκού μεταπολεμικά, του Νίκου Γεωργόπουλου!
Ο Νίκος Γεωργόπουλος τερματίζει πρώτος στους ΙΔ' Παναθηναϊκούς Αγώνες που έγιναν προς τιμήν του Παναθηναϊκού που γιόρταζε τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, στις 9 Σεπτεμβρίου 1958. Δεύτερος ο Ελβετός Βέμπερ και τρίτος ο Γερμανός Νούγιοτς. Σε αυτό τον αθλητή ο «πρασινοφρουρός»
της «Πράσινης» απευθύνεται λες και μιλάει στον χειρότερο εχθρό του Τριφυλλιου!

«Τι λες ρε μεγάλε»...
«Πιστεύεις δηλαδή κυρ Νίκο μου»...

Οι παραπάνω εκφράσεις γράφτηκαν από τη στήλη «Πρασινοφρουρός» (αμφιβόλων «πράσινων» αισθημάτων») της εφημερίδας «Πράσινη» και δεν αναφέρονται στον Βαγγέλη Μαρινάκη (σε αυτόν έτσι κι αλλιώς, για κάποιον λόγο, ποτέ δεν αναφέρονται στη συγκεκριμένη εφημερίδα), ούτε σε κάποιον εχθρό του Παναθηναϊκού.

Με το υποτιμητικό ύφος επιπέδου ψαραγοράς ο συντάκτης της στήλης «Πρασινοφρουρός» αναφέρεται σε έναν από τους σπουδαιότερους αθλητές της ιστορίας του Παναθηναϊκού, στο Νίκο Γεωργόπουλο!

Ο Νίκος Γεωργόπουλος είναι ο αθλητής που το 1957 «έσπασε» τα ιστορικά ρεκόρ του μεγάλου Ρένου Φραγκούδη στα 100 και στα 200μ. (ακατάρριπτα για 23 και 24 χρόνια αντίστοιχα!)
Ο λόγος; Οι πρόσφατες δηλώσεις του «παλαίμαχου» για την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο. Τι τόλμησε να ζητήσει ο Γεωργόπουλος, ο οποίος παρεμπιπτόντως θα βρίσκεται πλέον στο πλάι του Αχιλλέα Μακρόπουλου ως σύμβουλος; Ζήτησε να εξασφαλίσει η «μάνα του λόχου» όσο το δυνατόν πιο συμφέροντα ποσοστά από την ΠΑΕ, ώστε να μπορέσουν να αναγεννηθούν ιστορικά τμήματα του Ερασιτέχνη.

Το θέμα δεν είναι τόσο η διαφωνία καθεαυτή. Μπορεί ο καθένας να εκφράζει την άποψή του και επιχειρηματολογώντας να διαφωνεί. Το ζήτημα είναι ότι μία εφημερίδα που υποτίθεται πως προασπίζεται Παναθηναϊκά συμφέροντα επιτίθεται με εκφράσεις όπως «τι λες ρε μεγάλε» ή «κυρ Νίκος» προς έναν παλαίμαχο πρωταθλητή, ρέκορντμαν και βαλκανιονίκη, με τον οποίο μέχρι και σε αυτή την ηλικία, συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του, δε μπορεί παρά να θαυμάσεις το ήθος και την ακεραιότητά του.

Να σημειωθεί, ότι εκτός των άλλων ο Γεωργόπουλος έχει εκφράσει και αυτός την πεποίθησή του πως επιβάλλεται να προβεί άμεσα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σε οικονομικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί το πραγματικό ύψος του χρέους και να προχωρήσει η «μάνα του λόχου» στην επόμενη ημέρα της κάθαρσης! Τουλάχιστον φαίνεται, ότι ως προς αυτό το σκέλος των δηλώσεων του παλαίμαχου αθλητή υπάρχει συμφωνία με τον συντάκτη της «Πράσινης», αφού αυτές του οι δηλώσεις έμειναν ασχολίαστες
Keywords
Τυχαία Θέματα