Αρνήθηκε τη μείωση ο Βύντρα

Ο Λουκάς Βύντρα απέρριψε την πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μείωση των αποδοχών του κι ενημέρωσε τον Χρήστο Παναγόπουλο ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξει επικοινωνία με το δικηγόρο του για να λυθεί το συμβόλαιό του...

Ο Λουκάς Βύντρα απάντησε το μεσημέρι της Τετάρτης (09/01) αρνητικά στην πρόταση για μείωση των αποδοχών του, που του έγινε από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού από όσους αγωνίζονται και μοναδικός εν ενεργεία παίκτης που ευχαρίστησε
δημόσια ο Γιάννης Βαρδινογιάννης καθώς «παρκαρε» τις μετοχές του, επικοινώνησε με τον Χρήστο Παναγόπουλο και του τόνισε ότι δεν αποδέχεται την προταθείσα περικοπή 50% στις ετήσιες απολαβές του. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τον ενημέρωσε ότι η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να συνεχιστεί υπό αυτές τις συνθήκες και επομένως, πρέπει να συζητηθεί και να προχωρήσει η λύση του συμβολαίου του.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται επικοινωνία του δικηγόρου του παίχτη με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να έλθουν σε συμφωνία για την αποδέσμευσή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα